P11 on vuonna 2012 syntyneiden poikien joukkue


Joukkueemme on perustettu syksyllä 2020. Tällä hetkellä joukkueessa on mukana 23 poikaa, ja otamme erittäin mielellämme joukkueeseen mukaan uusia pelaajia. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaiken tasoiset pelaajat. Voit olla vasta lajiin tutustuva aloittelija tai jo aiemmin salibandya pelannut pelaaja. Joukkueeseen voi tulla tutustumaan maksutta neljän kerran ajan. Ilmainen kokeilujakso ei sido mihinkään, ja vasta sen jälkeen voi tehdä päätöksen joukkueeseen liittymisestä. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan tutustumaan joukkueeseen, olethan yhteydessä joukkueenjohtaja Saijaan (saija.porali@sbvantaa.fi). Häneltä saa myös lisätietoa joukkueesta ja sen toiminnasta.

Joukkueen sisällä on kaksi eri tasoista peliryhmää: Liekit ja Sudet. Harjoituksissa pelaajia välillä jaetaan ryhmiin taito- ja motivaatiotason mukaan, ja välillä kaikki treenaavat yhdessä. Kauden aikana pelaajat liikkuvat peli- ja harjoitusryhmien välillä taitojen karttuessa.

KESÄKUUN AIKATAULU

Kesäkuussa 2022 joukkue harjoittelee kerran viikossa torstaisin klo 17.30-19.00 Hämeenkylän liikuntahallissa. Kesäkuun treenitorstait ovat 9.6., 16.6. ja 23.6. Tämän jälkeen joukkue jää kesätauolle ja palaamme harjoittelun pariin elokuussa 1.8. 2022 alkaen.

KAUDEN 2022-2023 HARJOITUKSET

1.8-14.8 välillä harjoittelemme kaksi kertaa viikossa. Treenipäivät ja -ajat vahvistuvat kesän aikana. 15.8 alkaen joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa. Treenipäivät ja -ajat vahvistuvat kesän aikana.


Harjoitusten lisäksi joukkue osallistuu Salibandyliiton Etelä-Suomen alueen oman ikäluokkamme sarjaan 2 peliryhmällä: Liekit ylempi haastajasarja ja Sudet alempi haastajasarja. Pelejä on turnausmuotoisesti noin kerran kuukaudessa lauantaisin tai sunnuntaisin ajanjaksolla lokakuu-huhtikuu. Salibandyliiton pelien lisäksi osallistumme kauden aikana yksittäisiin turnauksiin.

TOIMINTAMAKSU

Kaudella 2021-2022 kuukausimaksu on ollut 80 €. Kauden 2022-2023 kuukausikohtainen toimintamaksu vahvistuu elokuussa. Arvion mukaan maksu tulee olemaan noin 80-90 euroa kuukaudessa.

VARUSTEET

Tarvitset mukaan harjoituksiin sisäliikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät, suojalasit, juomapullon ja oman mailan. (mailan oikea pituus: korkeus max. 5-10 cm navan yläpuolelle, kun maila on pystyssä lapsen edessä). Huomioithan, että lapsella on oikean mittainen ja riittävän pehmeä juniorimaila.

VALMENNUS

Joukkueen valmennuksesta vastaavat vastuuvalmentaja Toni Laulajainen sekä apuvalmentajat MikkoMeskanen, Kristian Niskanen ja Ossi Seppä. Valmennuksen tukena toimii seuran juniorivalmennuspäällikkö Valtteri Uusitalo.


HARJOITUSPELIT

Molemmat peliryhmät Liekit (ylempi haastajasarja) ja Sudet (alempi haastajasarja) pelaavat mielellään harjoituspelejä. Harjoituspeleistä voi olla yhteydessä joukkueenjohtajaan tai vastuuvalmentajaan.


ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT

ILMOITTAUDU MUKAAN JOUKKUEESEEN.

Joukkueenjohtaja Saija Porali: saija.porali@sbvantaa.fi

Muiden joukkueen toimihenkilöiden yhteystiedot löydät sivuvalikon Yhteystiedot -osiosta.Ajankohtaista

P10 Liigapelit alkoivat lokakuussa (23.10.2021)
Liigapelit pelataan turnausmuotoisesti ja joukkueiden pelit ovat lähteneet hyvin käyntiin.

SB Vantaa P10 osallistuu Puffet Cup turnaukseen (05.09.2021)
P10 joukkue osallistuu Espoossa järjestettävään Puffet Cup turnaukseen su 19.9.2021.

F2-poikien turnausmuotoiset liigapelit alkavat (21.10.2020)
Liigapelit pelataan turnausmuotoisesti ja F2-pojat pelaavat alempaa haastajasarjaa... Lue lisää

Koronatilanne huomioiden harjoitusten ja pelien katsojille (21.10.2020)
Koronatilanne huomioiden meidän täytyy pyrkiä pitämään turvavälejä ja organisoimaan sekä harjoitusten seuraaminen että pelien katsominen vähintään metrin turvavälein..

P12 Harjoituspelit Energia Areenalla keskiviikkona 21.10.2020 (20.10.2020)
Joukkueella on kaksi harjoituspeliä. Vastustajina SB Vantaa P11 ja FC Tuusula