PakVi - P14 Atakki & Anasta (6 - 9)

Aika: 1.4.2023
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: Alempi haastajasarja: SB Vantaa Amage

Amage sai aprillipäivänä vastaansa lohkossa alapuolellaan majailevan, mutta aina hyvällä ilmeellä pelaavan PakVin sekä sarjataulukon paremman puoliskon puolella vaikuttavan Hawks Blackin. Amagen vahvistuksena oli pelaajia P12-joukkueesta, joten kasaan oli saatu kolmentoista kenttäpelaajan ja yhden maalivahdin porukka.

Ensimmäisessä pelissä kahden kentällisen voimin pelannut PakVi pääsi jo 3-0 johtoon, ennen kuin Amage heräsi tekemään maaleja. Ajassa 12.17 Daniel syötti ja Veeti L. teki Amagen ensimmäisen maalin, ja noin minuutin päästä Joona teki Onnin syötöstä toisen. PakVi niittasi vielä ennen taukoa neljännen maalinsa, joten tulos tauolla oli 4-2.

Toisessa erässä molemmat joukkueet tekivät kaksi maalia. Amagen maalintekijät olivat Onni ja Daniel. Syötöt antoivat Veetit H. ja L.

Ensimmäinen erä oli mennyt PakVille ja toinen päättyi tasan, joten loogisesti kolmannen erän piti olla Amagen. Näin olikin, ja maaliverkot heiluivat vain PakVin päässä. Kaksikko Veeti L. ja Eetu teki kaksi maalia ensin mainitun vastatessa viimeistelystä ja jälkimmäisen syötöistä. Eetu pääsi itsekin maalin makuun Onnin toimiessa syöttäjänä. Juho vapautti Albinin kertaalleen maalintekoon, ja Joona pääsi iskemään lähietäisyydeltä tyhjään maaliin loppunumeroiksi 6-9 Aleksin syötöstä.

Molemmat maalivahdit saivat huhkia yli 30 torjuntaa. Amagen maalissa pelanneelle Valtterille merkattiin kunnioitettavat 33 torjuntaa.

1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
6 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
6 - 100:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
6 - 200:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää