M-Team Punainen - P14 Atakki & Anasta (7 - 7)

Aika: 1.4.2023
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: Alempi kilpasarja: SB Vantaa Atakki

Toisessa pelissä vastaan asettui M-Team Punainen. Tällä kertaa maalinteon aloitti Atakki. Eetu maalasi jo toisen kerran päivän aikana Velmerin syötöstä ajassa 3.08. Atakille hyvinkin tuttu M-Teamin Dino tasoitti pelin, ennen kuin M-Teamin hidastelu vapaalyönnissä johti Atakin hyökkäyspään vapaalyöntiin. Rasmus oivalsi tilanteen nopeasti ja syötti Sampolle, jonka maali vei Atakin takaisin kuskin paikalle. Ennen erätaukoa M-Team teki vielä kaksi maalia, joista ensimmäisen Dino syötti ja toisen teki.

Toisen erän alkuminuuteilla veljekset Miska ja Leo toivat Atakin tasoihin. Leon hieno kierteinen kaukolaukaus upposi näyttävästi M-Teamin maaliin. M-Team ehti siirtyä vielä yhden maalin johtoon ennen Atakin kahden maalin putkea. Ensin Rasmus teki hienon pujottelun päätteeksi johtomaalin, ja sen jälkeen Onni kasvatti johdon kahteen maaliin Aleksin syötöstä. Tauolle lähdettiin numeroissa 4-5.

Kolmannessa erässä tasainen taistelu jatkui. Ensin M-Team tasoitti, sen jälkeen Aleksi vei Vilhon syötöstä Atakin johtoon. Ajassa 39.13 Velmeri syötti maalin eteen Kasperille, joka laukoi pallon maalivahdin puikoista ja vei Atakin kahden maalin karkumatkalle.

M-Team otti aikalisän ja maalivahdin pois. Riskin ottaminen kannatti. Ensin Dino ampui tarkasti etutolpan ja Toukon välistä numeroiksi 6-7, ja pian sen jälkeen M-Team väänsi itsensä tasoihin. Rasmus pääsi vielä kokeilemaan rangaistuslaukausta 19 sekuntia ennen pelin loppumista, mutta Ilman tulosta. Peli päättyi tasan.

Ottelussa M-Teamia vastaan Atakki oli liikkeellä hyvällä jalalla ja otteella. Hyökkäyksissä oli ideaa ja vauhtia, ja omassa päässä puolustus teki hyvää työtä. Toukolle merkittiin tilastoihin 10 torjuntaa, mutta näin näppituntumalla rohkenisin väittää, että niitä saattoi olla enemmänkin.

M-Teamin puolelta on syytä nostaa esille hienon pelin pelannut ja tehot 3+1 paukuttanut Dino. Tyylikkäänä pelaajana hän ei tuuletellut maalejaan entistä jengiään vastaan. Arvostamme.

Vaikka mukaan tarttui vain yksi piste, näistä peleistä opittiin paljon. Päivän onnistumiset antoivat hyvää fiilistä pelaajille ja katsomoon.