P14 Atakki & Anasta - Hawks Black (4 - 7)

Aika: 1.4.2023
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: Alempi haastajasarja: SB Vantaa Amage

Klo 20 alkaneessa illan viimeisessä ottelussa Amagen peli käynnistyi hieman yskien. Peliä ei ollut pelattu neljääkään minuuttia, kun Hawks Black oli karannut jo kolmen maalin johtoon. Itse asiassa Amagen ensimmäinenkin maali merkittiin haukkojen omaksi maaliksi, joten ensimmäiset tehopisteet merkittiin Amagen pelaajille vasta ajassa 8.15, kun Alvin laukoi komeasti Joonan syötöstä lukemiksi 2-4. Hawks onnistui ennen erätaukoa vielä kerran, joten toista erää jäätiin odottamaan tilanteessa 2-5.

Amage sai tauolla rakenteet kuntoon ja uutta puhtia peliinsä. Toisen erän maaleista vastasi Amage. Ensin Juho laukoi joukkueen kolmannen maalin, ja vajaat kaksi minuuttia ennen loppua Janne vapautti omalta kenttäpuoliskolta pitkällä, oivaltavalla syötöllä Eetun maalintekoon. Kun tauko alkoi, Amage oli enää maalin päässä Hawksista.

Jäähyt pilasivat Amagen takaa-ajon kolmannessa erässä. Amage joutui pelaamaan alivoimaa kahdesti, ja molemmilla kerroilla Hawks rankaisi. Amagekin pääsi kokeilemaan kymmenen sekuntia ylivoimaa, kun Hawksin pelaaja makasi pallon tiellä ja sai jäähyn maasta pelaamisesta. Amagen pelaajat eivät ehtineet enää järjestellä kavennusmaalia, joten pisteet menivät Hawksille lopputuloksella 4-7.

Valtteri sai tehdä maalillaan jopa enemmän töitä kuin ensimmäisessä pelissä. Torjuntoja merkattiin tilastoihin peräti 40, joista huikeat 16 toisessa erässä. Valtterin kollega kentän toisessa päässä pääsi vähemmällä ja sai tilastoihinsa 15 torjuntaa – siis koko pelissä vähemmän kuin Valtteri pelkästään toisessa erässä.

Kaikkiaan Amage ja Hawks Black tarjosivat katsojille viihdyttävän, nopeatempoisen ottelun. Henki oli kohdillaan kentällä ja katsomossa. Myös taustajoukot kävivät ottelun mittaan hyvähenkistä sananvaihtoa. Menoa oli mukava seurata lauantai-illan huumassa.

1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 400:00VastustajaEi syöttäjää