P14 Atakki & Anasta - Eräviikingit Musta (1 - 3)

Aika: 29.1.2023
Paikka: Esport-Center
Sarja: Alempi kilpasarja: SB Vantaa Atakki

Ensimmäinen erä EräViikinkejä vastaan oli Atakilta vaisu. EräViikingit pääsi jo ottelun alkuvaiheilla johtoon ja teki vielä toisen ennen erätaukoa.

Toisessa erässä EräViikingit tekivät numeroiksi jo 0-3, ennen kuin Miska otti pallon haltuun oman laukauksensa reboundista ja tälläsi nätin maalin ja numeroiksi 1-3.

Kolmannessa erässä Atakki loi paljon paikkoja, mutta tolppaa lähemmäksi ei päästy. Lopussa kavennusta yritettiin ylivoimalla ja ilman maalivahtia. EräViikinkien maalivahti kuitenkin torjui yritykset. Eräviikingit olivat viimeisellä minuutilla lähellä maalintekoa, mutta Jope teki hienon juoksun ja korjasi pois pallon, joka oli menossa tyhjään maaliin.

Atakin pelissä oli paljon hyviä elementtejä, mutta tänään se ei riittänyt pisteiden saamiseen. Atakki teki paljon työtä, mutta vastustajat tekivät maalit. Atakki on päästänyt lohkossa vähiten maaleja – alle neljä ottelua kohden. Tänäänkin Touko hoiti tonttinsa mallikkaasti, ja myös viisikkopuolustus toimi varsin hyvin. Toisaalta maaleja Atakki on tehnyt lohkossaan toiseksi vähiten, ja tänäänkin maalinteko oli työlästä. Siinä on siis kehittämisen paikka.

1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
1 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa