Panthers White - P14 Atakki & Anasta (4 - 7)

Aika: 14.1.2023
Paikka: ONNI Areena, Hyvinkää
Sarja: Ylempi Haastajasarja: SB Vantaa Anasta

Tasainen ensimmäinen erä. Päästä päähän peliä. 9 minuutin kohdalla vastustaja pääsi rankaisemaan Anastan oman pään pallonmenetyksen seurauksena. Minuuttia myöhemmin Peetun syötöstä Luka tasoitti.
Toinen erä jatkui tasaisena. Anasta hieman paremmalla sykkeellä. Neljännellä minuutilla Lenni onnistui maalinteossa. Tilanne 2-1. Erässä kokonaisuudessaan Anasta vahvempi. 3-1 maalin viimeisteli Kasper, Samun syötöstä. 4-1 maali merkittiin vastustajan omaksi maaliksi, mutta katsojan silmään näytti kyllä Oivan tekemältä.
Vastustaja onnistui saamaan rankkarin toisen erän puolivälin jälkeen epäselvän tilanteen päätteeksi ja onnistui kaventamaan tilanteen 4-2.
Toisen erän loppuun Luka laukoi hieno yläkulmamaalin. Toisen erän jälkeen tilanne 5-2.
Kolmannen erän puolivälissä poikien keskittyminen alkoi herpaantumaan ja vastustaja pääsi tekemään kaksi nopeaa maalia peräkkäin. Yhtäkkiä peli oli enää Anastalle 5-4. Anasta otti aikalisän kun kolmatta erää oli pelattu 7 minuutia.
Aikalisän jälkeen pojat pääsivät taas peliin mukaan ja erän loppuun Niklas ja Samu onnistuivat maalinteossa. Hieno voitto tasaisen pelin jälkeen Anastalle 7-4.