ÅIF Valkoinen - P14 Atakki & Anasta (7 - 6)

Aika: 10.12.2022
Paikka: Tuusulan SBH
Sarja: Ylempi Haastajasarja: SB Vantaa Anasta

ÅIF Valkoinen-SB Vantaa Anasta
Ensimmäisen erän yhdeksän minuuttia todella tasaista peliä. Anastalla monia hyviä paikkoja, jotka vastustajan maalivahti onnistui kuitenkin torjumaan. Erän puolivälissä ÅIF onnistui minuutin sisään kahdesti maalinteossa. Ajassa 11.41 hieno kavennusmaali Jessen viimeistelemänä. ÅIF onnistui heti perään maalinteossa. Erää oli pelattu 12 minuuttia ja tilanne oli 3-1. Vantaan kavennusmaali Lennin toimesta erän loppuun. Tilanne 3-2 ensimmäisen erän päätteeksi.
Toisen erän alkuun Anasta nukahti ja vastustaja onnistui heti kahdesti maalinteossa. Tilanne 5-2, kun erää pelattu vasta 2 minuuttia.

Erän edetessä Vantaa pääsi paremmin kiinni peliin. Jesse kavensi tilanteen 5-3, kun erää jäljellä 3 minuuttia. Erän lopussa ÅIF onnistui vielä maalinteossa. Kahden erän jälkeen tilanne oli ÅIF:ille 6-3.
Kolmanteen erään hieno alku. Kaksikko Lenni ja Jesse taas asialla. Jesse viimeisteli Lennin syötöstä. Tilanne 6-4. Heti perään Lenni onnistui maalinteossa. 6-5 kun kolmatta erää oli pelattu 3 minuuttia. Vantaan tasoitusmaali ajassa 7.13 Antonin läpisyötöstä Jessen viimeistelemänä.
Kun kolmatta erää oli pelattu 11 minuuttia onnistui vastustaja maalinteossa. Valitettavasti maali jäi ottelun viimeiseksi ja tasaisen pelin ja hienon taistelun jälkeen lopputulos oli vastustajalle 7-6.
1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
6 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
7 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
7 - 100:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää