P14 Atakki & Anasta - Oilers Akatemia (10 - 1)

Paikka: Tuusulan SBH
Sarja: Ylempi Haastajasarja: SB Vantaa Anasta

SB Vantaa Anasta-Oilers Akatemia
Pientä jännitystä ilmassa, osalle pojista paljon uusia pelikavereita. Hyvällä sykkeellä pojat aloittivat pelin.
Ajassa 4.53 hyvästä syötön katkosta alkaneesta tilaantesta Kasper teki maalin Onnin syötöstä. Ajassa 7.45 Oilers pääsi kuitenkin tasoittamaan hyökkäyspään pallonmenetyksen seurauksena.
Hienon kuvion päätteeksi ajassa 12.42 Kasper teki maalin, syöttäjä Peetu. Enismmäisen erän jälkeen peli 2-1 Anastalle. Tasainen erä. Pallo liikkui päästä päähän erän ajan.
1.18 toista erää pelattu kun Peetu teki maalin. Tilanne Vantaalle 3-1.
Keskialueen pallonriiston jälkeen Kasper teki Anastalle maalin Lennin syötöstä. Anasta johtoon 4-1.
Peetu teki joukkueen viidennen maalin Jessen syötöstä.
Toisen erän puolessavälissä Oilers otti aikalisän, jonka jälkeen he pääsivät hetkellisesti paremmin mukaan peliin. Erän loppupuolella Anastalla oli kuitenkin paljon upeita kuvioita ja melkein maaleja, kunnes Kasper teki joukkueen kuudennen maalin Eetun syötöstä. Tilanne 6-1 kahden erän jälkeen.
Kolmannen erän alussa Oilers pääsi hetkeksi paremmin mukaan peliin kuitenkaan maalinteossa onnistumatta. Erän alussa Peetun vatsaan osui ikävästi vastustajan kyynärpää, mutta viiden minuutin huilin jälkeen jälleen Peetu oli jälleen mukana pelissä.
7-1 Jesse viimeisteli Lennin syötöstä upean kuvion päätteeksi.
8-1 vastahyökkäyksestä Lenni viimeisteli maalin Kasperin syötöstä.
9-1 Sampo onnistuu maalinteossa Peetun syötöstä.
Kolmannen erän alun jälkeen peli oli täyttä Anastan dominointia. Anastan kymmenennen maalin teki Jesse Peetun syötöstä.
Lopputulos 10-1. Hieno peli pojilta. Kaikki osa-alueet toimivat hyvin. Hyvää puolustuspeliä toimivan hyökkäyksen tukena. Unohtamatta tietenkään erinomaista maalivahtia.