P14 Atakki & Anasta - Indians Black (2 - 3)

Aika: 29.10.2022
Paikka: Mosahalli
Sarja: Alempi kilpasarja: SB Vantaa Atakki


Moi,

Tässä olisivat tämän päivän Atakin matsien raportit, olepa hyvä:

Otteluraportit 29.10.2022 Mosahalli


Atakki - Indians Black

Päivän ensimmäisessä ottelussa Atakki pelasi Indians Blackia vastaan. Molemmat joukkueet lähtivät liikkeelle pirteällä ilmeellä ja saivat aikaan kelvollisia hyökkäyksiä ja laukauksia. Kun peliä oli pelattu 7.28, Indians sai lauottua ensimmäisen maalin ja meni pari minuuttia myöhemmin jo kahden maalin johtoon taitavan ja pehmeäkätisen soolon jälkeen.

Indians aloitti toisen erän vahvasti, mutta Atakki pääsi erän kuluessa yhä paremmin peliin kiinni. Velmeri pääsi läpi alivoimalla ja joutui Indiansin puolustajan jyräämäksi. Tuloksena oli rankkari, jonka Velmeri ampui tyylikkäästi maaliin, sekä kaksi kahden minuutin jäähyä. Atakki pyöritti ylivoimaa väkevästi, mutta Indiansin puolustus, maalivahti ja ehkä onnikin pelastivat Indiansin johtoaseman.

Kolmannessa erässä ajassa 37.47 Leevi ampui Atakin komeasti tasoihin. Leevin läpiajoa edelsi maalissa muutenkin hyvin pelanneen Valtterin oivaltava syöttö. Tässä vaiheessa Indians otti aikalisän. Hieman myöhemmin Atakin johtomaali oli lähellä, mutta Onnin laukaus kimposi tolpasta takaisin peliin. Pelikello pysähtyi aikaan 41.32, kun Indians pääsi ampumaan tarkan vedon maalin takakulmaan. Atakki ei enää onnistunut vastaamaan tähän.

Molemmat joukkueet pelasivat viihdyttävää ja vauhdikasta säbää. Jalka riitti molempiin suuntiin. Viimeistely jätti Atakilla toivomisen varaa. Jotkut laukaukset jäivät piippuun tai viuhuivat maalista ohi. Indians onnistui pysymään isäntänä maalinsa edustalla, eikä Atakki päässyt ohjaamaan syöttöjä maalin edestä tai iskemään paluupalloja sisään.

Atakki näytti luonnetta ja osoitti, että se oppii näistä peleistä. Paremmalla rutiinilla nämä tiukat matsit ovat jatkossa käännettävissä voitoiksi.
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka