Vakuuttava 10-3 voitto historian ensimmäisestä ottelusta

25.01.2018

Ottelu lähti liikkeelle P06 Blackin osalta hieman jännittyneessä tilassa. Ensimmäinen erä oli aikalailla hakemista ja tutustumista uusiin ketjukavereihin. Blackin historian ensimmäisen maalin sai kunnian tehdä Ossi Hjorth, joka katkoi hienosti vastustajan syötön keskialueella ja lähti nopeaan vastaiskuun. Maalin Ossi laukoi tarkasti taka-alakulmaan. HaKi tuli erässä nopeasti tasoihin ja erätauolle mentiin 1-1 lukemissa.

Toisessa erässä Black sai vähän paremmin omaa peliään auki. Erää varjosti kuitenkin suuri määrä harhasyöttöjä, jotka osittain menivät myös uusien ketjukoostumusten piikkiin. Otso Lehtiö vei Blackin 2-1 johtoon maalin takaa ilmaveivillä ja pian tämän jälkeen syötti vaparista pakkikaverille Alvar Angervolle, joka tälläsi 3-1 lukemat valotaululle. HaKi onnistui kaventamaan maalinpäähän, ennen kuin Otso Laajanaho vei Blackin jälleen kahden maalin karkumatkalle. Maalinsyöttäjänä toimi tässäkin osumassa Otso Lehtiö. HaKi teki erän loppuun vielä maalin ja erätauolle mentiin Blackin 4-3 johdossa.

Kolmannessa erässä maalihanat aukesivat Blackin osalta kunnolla. Osa syynä oli varmasti hieman pienellä ringillä liikkeellä olleen HaKin pelaajien väsähtäminen. Heti erän alussa Miro Peltoniemi upotti tarkan laukauksen Aapo Tuohinon syötöstä maalin perukoille ja pari minuuttia myöhemmin Otso Lehtiöllä iski illan toisen maalinsa. Syöttäjänä Otson maalissa toimi Axel Sjöholm ja maali oli ylivoimamaali. Tämä avasi ketsuppipullon lopullisesti ja vajaassa viidessä minuutissa Black iski vielä kolme maalia. Ensin Eetu Käyhty maalasi Roope Herpolan esityöstä ja pian tuon jälkeen Otso Lehtiö iski Black-joukkueen kautta-aikojen ensimmäisen hattutempun Alvar Angervon syötöstä. Tämän jälkeen oli Axel Sjöholmin vuoro tuulettaa ja Aleksi Kotilainen toimi tässä maalissa esityöntekijänä. Loppunumeroiksi 10-3 viimeisteli Roope Herpola ja Roopen maaliin esimerkillisen syötön antoi Aapo Tuohino.

Blackin maalinsuulla torjui ottelussa Kalle Skogster, joka otti useita hyviä koppeja etenkin ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä, pitäen kotijoukkueen vakaasti johtoasemassa.

Ottelun Man Of The Match oli kuitenkin itseoikeutetusti Otso Lehtiö, joka iski puolustajan tontilta mukavat 3+2 tehot.

05.10.2021SB Vantaa P16 Edustus SM-sarjaan kaudelle 2021-2022
07.11.2020C2-poikien lauantain peli PERUTTU
04.11.2020SB Vantaa C2-pojat voitti Pelicans SB:n ensimmäisessä SM-kotiottelussaan
28.10.2020C2 Edustus avaa SM-sarjan kotiottelut 1.11. klo 13.30 Myyrmäen Urheilutalolla