SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Maanantai  20.5.2019 17:30 - Maanantai 19:00Koko seuran yhteiset kauden päättäjäiset
Torstai  12.9.2019Joukkueiden valokuvaus

G-pojat 2011 (2017 aloittanut)

G-poikien v. 2011 syntyneiden joukkue on perustettu keväällä 2017. Kaudella 2017-18 pelasimme G-poikien sarjaa useammalla peliryhmällä.

Mukaan mahtuu poikia, joilla on aikaisempaa pelikokemusta salibandystä tai toisesta palloilulajista kuten jääkiekosta. Uudet aloittavat pelaajat toivotamme tervetulleeksi uuteen 2011 syntyneiden ryhmään, kts. täältä.

Tervetuloa mukaan vauhdikkaaseen ja iloiseen joukkoomme!

SB-Vantaa_G-pojat_162862_500px.JPG

Joukkue harjoittelee seuraavasti 23.8.18 alkaen:

  • Torstaisin klo 17-18 Rajatorpan kalliosuoja
  • Sunnuntai klo 14-15 Rajatorpan kalliosuoja

Harjoitusten lisäksi osallistumme Salibandyliiton Etelä-Suomen alueen oman ikäluokkamme sarjaan, jossa pelejä on turnausmuotoisesti noin kerran kuukaudessa (marrakuu-huhtikuu) joko lauantaisin tai sunnuntaisin.

Varusteet:

Mukaan harjoituksiin tarvitset sisäliikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät, juomapullon, suojalasit ja oman mailan (mailan oikea pituus: korkeus max. 5-10 cm navan yläpuolelle, kun maila on pystyssä lapsen edessä). Huomioithan että lapsella on oikean mittainen ja riittävän pehmeä juniori maila.

Toimintamaksu:

Kerralla maksettuna 380e (syksy+kevät)

Kahdessa erässä maksettuna 230e (syksy) ja 190e (kevät)

Uusien pelaajien 40 e kokeilumaksulla lapsesi voi kokeilla riskittömästi uutta harrastusta kuukauden ajan (4x), jonka jälkeen voitte päättää, jatkaako lapsi harrastusta. Kokeilumaksun saa vähentää varsinaisesta toimintamaksusta.

Jos valitset kokeilumaksun, maksa kokeilumaksu 40 e ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostitse saamallasi laskulla ja siinä olevalla viitenumerolla.

Jos päätätte jatkaa kokeilukauden jälkeen, maksa loppuosa maksusta samalla viitenumerolla. 

Mikäli kokeilujakson jälkeen haluatte lopettaa, tulee peruutuksesta ilmoittaa toimistollemme heti kokeilujakson jälkeen ennen seuraavaa harjoitustuntia sähköpostitse harraste@sbvantaa.fi. Mikäli peruutusta ei ole tehty, toimitettu lasku erääntyy maksettavaksi. 

Rajatorpan kalliosuojan oven avaus:

Rajatorpan kalliosuojan ovi on lukossa ja se avataan ovikoodilla. Ovikoodin saat Erikalta.

Valmennus

Joukkueen valmennuksesta vastaa Erika Svahn ja apuvalmentaja/apuvalmentajat.

Joukkueelle etsitään valmentajaa/valmentajia. Mikäli olisit kiinnostunut valmentamaan joukkuetta tai toimimaan apuvalmentajana joukkueessa niin ota rohkeasti yhteyttä Erikaan (erika.svahn@sbvantaa.fi  tai p. 045 3509955). Valmentajan ja apuvalmentajan tehtävään opastetaan. Seura tarjoaa myös kaikille valmentajilleen säännöllisesti koulutusta ja opastaa ja tukee valmennusta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Voit ilmoittaa lapsesi mukaan tästä linkistä.

Viime kaudella pelanneiden ei tarvitse ilmoittautua uudelle kaudelle, mutta mahdollisesta lopettamisesta pitää ilmoittaa sähköpostitse alla mainittuun osoitteeseen. 

Lisätietoja Erika Svahnilta, puh. 045 350 9955, s-postilla harraste@sbvantaa.fi. 

Lasten pelimuodot salibandyssä

Lapsilla on salibandyssä ikäluokkakohtaiset säännöt ja pelimuodot G - D -ikäluokissa. Tutustu sääntöihin tästä linkistä.

Tiesitkö tämän SB Vantaasta?

SB Vantaa on lisenssimäärällä mitattuna Suomen 5. suurin salibandyseura. Seurassa on noin 40 sarjoihin osallistuvaa joukkuetta ja saman verran harrasteryhmiä, jotka eivät osallistu kilpailutoimintaan.

SB Vantaa valittiin syksyllä 2016 Valo ry:n Vuoden 2016 Sinettiseuraksi. Olemme myös Suomen Olympiakomitean auditoima Tähtiseura (lapset ja nuoret). 

TOIVOTAMME LAPSESI TERVETULLEEKSI ALOITTAMAAN SALIBANDYN HARRASTAMISEN SB VANTAASSA!


Ajankohtaista

Oxdog ja Intersport Sello SB Vantaan uudet varusteyhteistyökumppanit (01.08.2016)
SB Vantaa, Oxdog ja Intersport Sello (kauppakeskus Sello, Espoo) ovat tehneet varusteyhteistyöstä kolmikantasopimuksen, jonka tarkoituksena on tarjota laadukkaat..