G-pojat 2010 UUSI kevät 2017

SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Tiistai  19.9.2017Joukkueiden valokuvaus

Eri_varisia_palloja2.jpgG-pojat 2010 UUSI kevät 2017

SB Vantaa on perustanut uuden 2010 syntyneiden poikien joukkueen. Joukkueen toiminta alkoi ma 24.4.2017. Uusia pelaajia otetaan edelleen mukaan.

Joukkue harjoittelee kevään ajan kerran viikossa tutustumisen merkeissä juhannukseen asti. Juhannuksesta joukkue jää kesätauolle ja jatkaa harjoittelua elokuussa koulujen alettua.

Joukkue harjoittelee seuraavasti:

  • Maanantai klo 17-18 Rajatorpan kalliosuoja

Kaudella 2017-18 joukkue harjoittelee 2 kertaa viikossa sekä osallistuu Salibandyliiton Etelä-Suomen alueen oman ikäluokkansa sarjaan, jossa pelejä on turnausmuotoisesti noin kerran kuukaudessa (marrakuu-huhtikuu) joko lauantaisin tai sunnuntaisin.

Toimintamaksu:

Kerralla maksettuna 380e (syksy+kevät)

Kahdessä erässä maksettuna 230e (syksy) ja 190e (kevät)

Kevät-kesäkauden maksu 30 e/kk. Ilmoittautumisen yhteydessä saat myös harjoitusmaksun maksettavaksi. Ilmoittutumisen jälkeen 2 seuraava harjoituskertaa voit tulla tutustumaan joukkueen harjoituksiin veloituksetta. Kokeilukertojen jälkeen harjoitusmaksu tulee suorittaa joukkueen tilille laskun mukaisesti. 

Varusteet:

Mukaan harjoituksiin tarvitset sisäliikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät, juomapullon, suojalasit ja oman mailan (mailan oikea pituus: korkeus max. 5-10 cm navan yläpuolelle, kun maila on pystyssä lapsen edessä). Huomioithan että lapsella on oikean mittainen ja riittävän pehmeä juniori maila.

Rajatorpan kalliosuojan oven avaus:

Rajatorpan kalliosuojan ovi on lukossa ja se avataan soittamalla. Jos et pääse ovesta sisään "jonkun toisen peesissä", soita Tuulalla 045 6640405, joka soittaa oven auki. 

Valmennus

Joukkueen valmennuksesta vastaa aluksi seuran juniorivalmennuspäällikkö Tuula Rovamo tuula.rovamo@sbvantaa.fi tai p. 045 644 0405 ja apuvalmentaja/apuvalmentajat.

Joukkueelle etsitään valmentajaa/valmentajia. Mikäli olisit kiinnostunut valmentamaan joukkuetta tai toimimaan apuvalmentajana joukkueessa niin ota rohkeasti yhteyttä Tuulaan ( tuula.rovamo@sbvantaa.fi  tai p. 045 644 0405). Valmentajan ja apuvalmentajan tehtävään opastetaan kevään ja alkusyksyn aikana. Seura tarjoaa myös kaikille valmentajilleen säännöllisesti koulutusta ja opastaa ja tukee valmennusta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Voit ilmoittaa lapsesi mukaan tästä linkistä.

Lisätietoja: juniorivalmennuspäällikkö Tuula Rovamo tuula.rovamo@sbvantaa.fi tai p. 045 644 0405

Lasten pelimuodot salibandyssä

Lapsilla on salibandyssä ikäluokkakohtaiset säännöt ja pelimuodot G - D -ikäluokissa. Tutustu sääntöihin tästä linkistä.

Tiesitkö tämän SB Vantaasta?

SB Vantaa on lisenssimäärällä mitattuna Suomen 5. suurin salibandyseura. Seurassa on noin 40 sarjoihin osallistuvaa joukkuetta ja saman verran harrasteryhmiä, jotka eivät osallistu kilpailutoimintaan.

SB Vantaa valittiin syksyllä 2016 Valo ry:n Vuoden 2016 Sinettiseuraksi. 

TOIVOTAMME LAPSESI TERVETULLEEKSI ALOITTAMAAN SALIBANDYN HARRASTAMISEN SB VANTAASSA!


Ajankohtaista

Oxdog ja Intersport Sello SB Vantaan uudet varusteyhteistyökumppanit (01.08.2016)
SB Vantaa, Oxdog ja Intersport Sello (kauppakeskus Sello, Espoo) ovat tehneet varusteyhteistyöstä kolmikantasopimuksen, jonka tarkoituksena on tarjota laadukkaat..