E-tytöt 2007-2008 UUSI kevät 2017

sb-vantaa-tyttojuniori2.jpg

SB Vantaa on perustanut uuden 2007-2008 syntyneiden tyttöjen joukkueen. Joukkueen toiminta on pyörähtänyt käytiin huhtikuun alusta. 

Harjoittelemme kevään ajan kerran viikossa tutustumisen merkeissä juhannukseen asti. Juhannuksesta jäämme kesätauolle ja jatkamme harjoittelua elokuussa koulujen alettua.

Harjoitukset

  • Maanantai klo 18-19 Rajatorpan kalliosuoja

Kaudella 2017-18 harjoittelemme 2 kertaa viikossa sekä osallistumme Salibandyliiton Etelä-Suomen alueen oman ikäluokkamme sarjaan, jossa pelejä on turnausmuotoisesti noin kerran kuukaudessa (lokakuu-huhtikuu) joko lauantaisin tai sunnuntaisin.

Toimintamaksu

Kevät-kesäkausi maksuton, jonka aikana tytöt tutustuvat lajiin ja voivat päättää, haluavatko jatkaa joukkueessa. Joukkueen toimintamaksu syksyllä tulee olemaan arviolta 50 - 60 euroa kuukaudessa.

SB Vantaan toimintamallin mukaan joukkue kerää toimintamaksuina tililleen rahaa sen minkä kuluttaa, seura perii ainoastaan jäsenmaksun (tällä kaudella 60 e/pelaaja/vuosi) sekä valmennustukimaksun, joka on tällä kaudella 600 e/joukkue/kausi.

Varusteet

Mukaan harjoituksiin tarvitset sisäliikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät, juomapullon, suojalasit ja oman mailan (mailan oikea pituus: korkeus max. 5-10 cm navan yläpuolelle, kun maila on pystyssä lapsen edessä).

Huomioithan että lapsella on oikean mittainen ja riittävän pehmeä juniorimaila.

Rajatorpan kalliosuojan oven avaus

Rajatorpan kalliosuojan ovi on lukossa ja se avataan soittamalla. Jos et pääse ovesta sisään "jonkun toisen peesissä", soita Tuulalla 045 6640405, joka soittaa oven auki. 

Valmennus

JOukkueen valmennuksesta vastaa käynnistymisvaiheessa seuran juniorivalmennuspäällikkö Tuula Rovamo tuula.rovamo@sbvantaa.fi, puh. 045 644 0405 ja apuvalmentaja/apuvalmentajat.

Joukkueelle etsitään valmentajaa/valmentajia. Mikäli olisit kiinnostunut valmentamaan joukkuetta tai toimimaan apuvalmentajana joukkueessa niin ota rohkeasti yhteyttä Tuulaan.

Valmentajan ja apuvalmentajan tehtävään opastetaan kevään ja alkusyksyn aikana. Seura tarjoaa myös kaikille valmentajilleen säännöllisesti koulutusta ja opastaa ja tukee valmennusta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Voit ilmoittaa lapsesi mukaan tästä linkistä.

Lisätietoja: juniorivalmennuspäällikkö Tuula Rovamo tuula.rovamo@sbvantaa.fi tai puh. 045 644 0405

TERVETULOA MUKAAN!


Ajankohtaista

Oxdog ja Intersport Sello SB Vantaan uudet varusteyhteistyökumppanit (01.08.2016)
SB Vantaa, Oxdog ja Intersport Sello (kauppakeskus Sello, Espoo) ovat tehneet varusteyhteistyöstä kolmikantasopimuksen, jonka tarkoituksena on tarjota laadukkaat..