Salibandyliiton sarjat on pysäytetty koronaviruksen vuoksi

12.03.2020

Salibandyliiton hallitus on päättänyt pysäyttää kaikki Salibandyliiton sarjat perjantaista 13.3.2020 lähtien koronaviruksen COVID-19 takia.

Pääsarjojen eli miesten ja naisten Salibandyliigan sekä miesten toiseksi korkeimman sarjatason, Divarin osalta sarjatoiminta pysäytetään toistaiseksi. Sarjojen loppukaudesta tiedotetaan erikseen perjantaihin 20.3.2020 mennessä.

Muiden Salibandyliiton valtakunnallisten ja alueellisten sarjojen osalta (juniorit, aikuiset, seniorit, erityisryhmät) sarjatoiminta keskeytetään eli pelikausi loppuu välittömästi kauden 2019-20 osalta. Salibandyliitto tiedottaa kuluvan salibandykauden ennenaikaiseen päättymiseen liittyvistä toimenpiteistä ja seurauksista maaliskuun loppuun mennessä.

Lisätietoja: Salibandyliiton toiminnanjohtaja Kari Lampinen, 0400 529 032, kari.lampinen@salibandy.fi

Koronan vaikutus SB Vantaan joukkueiden toimintaan

SB Vantaan joukkueet, joukkueen toimihenkilöiden johdolla, voivat päättää harjoittelun jatkamisesta oman harkintansa mukaan, elleivät terveysviranomaiset toisin ohjeista. Jokainen pelaaja osallistuu oman / perheensä harkinnan mukaan.

Suosittelemme seuraamaan ja seuraamme itsekin seuran taholla Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL, www.thl.fi) ja viranomaisten ohjeita ja tiedotteita. Jos viranomaisilta tulee uusia rajoitteita tai ohjeita Korona-tilanteen kehittyessä, päivitämme omaakin ohjaistusta ohjeistusta tilanteen mukaan.

Käsihygieniasta on jokaisen luonnollisesti huolehdittava, ja itsestään selvää on, että vähänkään puolikuntoisena ei ole treeneihin asiaa, mikäli ne järjestetään. Jokainen käyttää myös omaa juomapulloaan. Myös kaikki kättelyt, kavereiden halailu ja muu ei-välttämätön läheinen kontakti on kielletty.

Tiedotamme joukkueita tilanteen ja ohjeistuksen mahdollisesti muuttuessa. 

SB Vantaan hallitus ja toimiston väki, sposti: sbvantaa@sbvantaa.fi