Erityisryhmä

SB-Vantaa_Erityisryhma_162861_500px.JPG

Olemme Erityisryhmä-joukkue ja olemme pitkään pelanneet samalla ryhmällä. Joukkueemme muodostuu yhdeksästä kenttäpelaajasta ja kahdesta maalivahdista.

Tällä porukalla olemme voittaneet Special olympics Suomen mestaruus -kisoissa 8 kultaa ja 1 Pronssin. Erityisryhmien salibandyssä TUL 3 kultaa ja Erityisryhmien Särkänniemi cupissa hopeaa. Olemme myös pelanneet futsalia Erityisryhmä-turnauksissa ja saavutuksemme ovat 4 kultaa, 2 hopeeta ja 1 pronssi. Pelaamme myös kesäisin Erityisryhmien jalkapalloa, jossa olemme saavuttaneet 5 kultamitalia. Sarjajoukkueena olemme olleet edustamassa  Suomea ja siellä saavutuksemme ovat olleet Pohjoismaiden mestaruus ja Euroopan mestaruus kulta ja pronssi.

Osa pelaajistamme pelaa myös Special olympics maajoukkueessa salibandyssä. 2013 oli salibandy näytöslajina Koreassa, jossa Suomi voitti Olympia-kultaa. Keväällä 2017 pelasimme Itävallassa, jossa on 3 pelaajaamme edustamassa Suomea. Joukkue voitti hopeaa. 

Etsimme lisää pelaajia joukkueeseemme. Joukkueessa voi pelata, jos on kehitysvammainen tai erityisryhmäläinen (oppimisvaikeus tai tarkkavaisuushäiriöt).

Jos kiinnostuit joukkueestamme ja haluaisit liittyä mukaan, ota yhteys joukkueenjohtajaamme teemu.komulainen@sbvantaa.fi, puh. puh. 044 344 0211. Pelaamme A-ryhmätasolla, joka tarkoittaa vammaisurheilussa kilpailutoimintaa.  

Harjoitukset

  • Rajatorpan kalliosuojassa tiistaisin klo 19 - 20. 

Valmentajana Miro Puolakka, joukkueenjohtajana Teemu Komulainen, kts. yhteystiedot.

Lisätietoa vammaisurheilusta ja salibandystä osana vammaisurheilua löydät Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n sivuilta

http://www.vammaisurheilu.fi/liikunta-ja-urheilu/lajit/salibandy


Ajankohtaista

Miesten salibandyn erityisryhmä etsii lisää pelaajia (21.08.2017)
Kilpatasolla pelaava salibandyn erityisryhmä etsii joukkueensa uusia nuoria tai aikuisia pelaajia. Pelaajilta vaaditaan vähintään oppimishäiriö,  joka voi olla jokin..

Särkänniemi Cup 2017 Tampereella (19.05.2017)
Ensimmäisessä Ottelussa oli vastassa Welhot kuopiosta. Ottelu alkoi todella tasaisissa merkeissä peli aaltoili päästä päähän. 1erän alussa Welhot siirtyivät 1-0..

Suomi salibandyhopealle Special Olympics -kisoissa, mukana kolme SB Vantaan pelaajaa (26.03.2017)
Suomesta osallistui 34 urheilijan joukkue kehitysvammaisten Special Olympics -talvimaailmankisoihin, jotka järjestettiin 14.–25. maaliskuuta 2017 Itävallassa..

Kanta-hämeen turnaus (18.02.2017)
Elenia areenalle saapuessamme paikalla aisti pelaajien jännityksen. Paikkana Elenian areena on todella hieno- Sarja oli jaettu 3 lohkoon ja kolmesta lohkosta jaettiin..

Porin turnauksesta tuomisina SM hopea (18.11.2016)
Osallistuimme Porissa 17.9. järjestettyyn Special Olympics Finland -toiminnan alaisuuteen kuuluvaan erityisryhmien SM-salibandyturnaukseen. Turnauksessa pelasimme..

Pelaajat (19.09.2016)

08.08.2016  Salibandyä erityisryhmässä, uusiakin pelaajia etsitään