P07:lle treenipelitappio

13.10.2020

Torstaina 8.10 P07 Black & White lähti haastamaan saman ikäluokan M-Teamin joukkuetta. Joukkueemme oli seikoitettu kaikista kolmesta ryhmästä, joten kokeiluille oli mahdollisuuksia.

Alkuun voi jo todeta, että harjoittelu on tuottanut tulosta monen pelaajan kohdalla, joka näkyi positiivisena tekemisenä niin koko joukkueen kuin yksilönkin suorituksissa.

M-Team aloitti ensimmäisen minuutin hieman tunnustellen. Vantaan pojat olivat innokkaita hyökkäämään ja antamaan painetta vastustajalle heidän päädyssänsä. Se kostautui heti minuutin pelin jälkeen kun M-Team onnistui ensimmäisessä hyökkäyksessään ja meni näin johtoon.

Ensimmäinen erä oli pääsääntöisesti Vantaan hallintaa, mutta innokkuus hyökkäyksiin kostautui usein ottelun aikana ja M-Team pääsi ylivoimalla hyökkäämään. Ensimmäinen erä päättyi 2–1 M-Teamille. Vantaan ainokaisesta vastasi Akseli, Aleksi J:n syötöstä.

Toinen erä oli Vantaan peliä katsoen alavireistä. Intoa riitti, mutta puolustus unohdettiin useaan kertaa ja M-Team käytti virheet sekä tilanteet hyväksi ja mikä huolestuttavinta, niin aina samalla tavalla.

Erän loppua kohden peli ja myös puolustus parani. M-Teamin johtaessa jo 4–1, pääsi Aleksi J kokeilemaan M-Teamin maalivahdin taitoja rankkarissa. Päättäväisesti Aleksi pisti rankkarin rannelaukauksella sisään.

Reilun minuutin päästä Miko tarjoili Kasperille maalin eteen, eikä Kasperi erehtynyt.

Kolmanteen erään lähdettiin 4–3 tappioasemasta. Erän alussa muutaman merkkausvirheen takia Team teki pari maalia erän alkuun, jonka jälkeen Vantaa pääsi peliin takaisin kiinni.

Kolmen minuutin jälkeen oli Tuomas O:n vuoro tarjoilla Eliakselle. Elias täräytti hirveän pommin lähes puolesta kentästä pallon veskan ohi vasempaan yläkulmaan.

Kolmas erä lopetettiin 10 min kohdalla kenttävuoron päättymiseen. Mitenkähän olisi käynyt, jos olisi pelattu vielä viisi minuuttia? Vantaalla oli hyvä painostus ja vire päällä. Sitä on kuitenkin turha jossitella sillä M-Team vei nyt ottelun 6–4.

26.06.2022P15 kauden 21-22 yhteenveto