Kotkat Campossa

01.04.2019

Sunnuntaina Kotkat lähtivät Campoon selviytymään kolmesta kovasta D2-ikäluokan pelistä tiukalla aikataululla, joten pelaajia oli tarkoitus ottaa mukaan normaalia enemmän. Viime hetken sairastumiset pudottivat kuitenkin pari poikaa kokoonpanosta, joka näkyi varsinkin viimeisessä pelissä.

Ensimmäinen peli MaSua vastaan käynnistyi niin perinteisesti, kuin vain voi. Kotkien diesel-kone yskähteli vasta käyntiin, kun vastustaja laittoi pallon jo verkkoon.

Valitettavasti vastustaja oli koko pelin ajan paremmin hereillä ja vei ottelun lopulta 7-11, vaikka Kotkat saivatkin hyvän loppukirin viimeiseen erään. Pelissä nähtiin nättejä maaleja ja hyviä onnistumisia, mutta uinumiseen hävittiin.

Päivän toinen ottelu, vastustajana HaKi, eteni maalien osalta lähes samalla tavalla kuin edellinenkin.

Ottelu oli huomattavasti vauhdikkaampi ja etenkin toisen erän tsemppi sai Kotkat huimaan vireeseen. Useasti pyöritettiin peliä pitkään vastustajan päädyssä, mutta kun maalia ei saatu tehtyä edes rangaistuslaukauksesta, niin peli kaatui jälleen kerran viimeistelyn heikkouteen.

Kolmannessa erässä vastustaja laittoi uuden vaihteen päälle ja takoi taululle päätösnumeroiksi 11-7.

Kolmanteen ja päivän viimeiseen koitokseen lähdettiin taas lyhyen tauon jälkeen ja vastaan astui Panthers.

Peli oli alusta asti mollivoittoista ja Kotkat yrittivät siipi maassa pysyä vastustajien vauhdissa mukana, mutta kunto ja motivaatio alkoivat suurimmalta osalta loppua jo ensimmäisessä erässä, jonka vastustaja vei suoraan 0-6.

Toisen erän alkuun saatiin pientä lohtua ja piristysruisketta kun pallo saatiin vastustajan verkkoon. Lohtu jäi kuitenkin lyhyeen sillä vastustaja rokotti takaisin 11 sekuntia myöhemmin.

Toisessa erässä taisteltiin vain keskeytystä vastaan, mikä sitten kolmannessa erässä tuli vääjäämättä vastaan, kun vain muutama poika jaksoi tsempata loppuun asti.

Ensimmäinen peli parani loppua kohden ja toinen olikin sitten todella hyvä ja nopea tempoinen ottelu. Kolmas olikin sitten väsyneiden poikien kamppailua huomattavasti isompia vastustajia vastaan.

MaSu - Kotkat 11-7

Kotkat - Haki 7-11

Panthers - Kotkat 13-1