Haukat vastasivat Pingviinien haasteeseen

31.03.2019

Pingviinit - Haukat 2-9

Sunnuntaina aamupäivällä Haukkojen matka jatkui Myyrmäen urheilutalolle, jossa vastaan asettui seuran samanikäisten Pingviinien joukkue, jotka haastoivat meidät treenipelin merkeissä.

Haukkojen kokoonpanossa oli lopulta 11 kenttäpelaajaa ja maalivahti, Pingviineillä pari enemmän.

Pingviinit näyttivät heti alussa, että heitä on turha aliarvioida ja pallo kaivettiinkin jo kuuden sekunnin pelin jälkeen Haukkojen maalista. Kakkoskenttä tasoitti pelin kuitenkin jo heti seuraavassa vaihdossa ja tämän jälkeen oltiin kuskin paikalla. Erän puolivälissä mentiin johtoon ja vajaa pari minuuttia myöhemmin lisättiin johtoa. Erätauolle 1-3 lukemissa.

Toisessa erässä tapahtui jo vähän enemmän ja yleisö näki niin hienoja kuvioita, kuin yksinyrittämistäkin. Aina kun maltettiin syöttää myös hyökkäyspäädyssä, niin lähestulkoon aina saatiin vaarallinen tilanne rakennettua.
Viisi maalia Haukoille ja yksi pukukoppimaali Pingviineille kolme sekunttia ennen erän loppua.

Kolmas erä oli pelkkää pelailua eikä suuria hienouksia enää nähty, vaikka erän ainoa maali olikin hienon taistelun tulos. Normaalisti puolustajana pelannut pelaajamme karvasi väkisin pallon vastustajalta maalin takana ja syötti maalin eteen yksin jätetylle ketjukaverilleen, jolla oli helppo työ pistää pallo pussiin.
Vaikka peli olikin aika selvä, niin jokainen tuntui nauttivan pelistä. Haukat saivat onnistumisia ja Pingviinit näkivät miten suuri ero on alemman ja ylemmän haastajasarjatason kärkijoukkueiden välillä.