Haukat Sipoossa

23.03.2019

Sunnuntaiaamuna Haukat matkustivat susirajan toiselle puolelle Sipooseen E1-ikäluokan välisarjan peleihin.

Vielä lauantaiaamuna kaksi poikaa putosi kokoonpanosta pois, joten matkaan lähdettiin lopulta yhden maalivahdin, 11:sta kenttäpelaajan ja kolmen toimihenkilön voimin.

Light Iron - Haukat 11-7

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Light Iron, joka oli antanut meille jo aikaisemmin tällä kaudella kaksi oppituntia pelaamisen saloista.

Tälläkään kertaa peli ei alkanut vakuuttavasti, sillä ensimmäinen maali päästettiin jo vajaan kolmen minuutin pelin jälkeen. Tämä saatiin kuitattua nopeasti ja saimme vielä heti perään pallon toistamiseen vastustajan verkkoon. Jälkimmäinen kuitenkin hylättiin jostain meille käsittämättömästä syystä. Vaikka ottelu eteni tämän jälkeen vastustajan hallinnassa, niin taistelimme sen mitä pystyimme ja hävittiin lopulta erä "vain" 3-1.

Toisen erän alku oli jälleen luokattoman huono! Reiluun kolmeen minuuttiin tehtiin tehtiin viisi maalia, joista onneksi edes yksi oli meidän tekemä.

Valmennus yritti herätellä poikia aikalisällä, mutta piristyminen oli vain näennäistä ja erätauolle mentiin tylyissä  9-2 lukemissa.

Erän harvoja positiivisia asioita oli todella hyvän alivoiman pelaaminen.

Kolmas erä alkoi kuten edellinenkin eli vastustajan tehdessä kaksi maalia reiluun minuuttiin.

Osa katsojista saattoi odotella jo keskeytystä, mutta Haukan pojat olivat siitä eri mieltä ja rupesivat pitkästä aikaa taas pelaamaan. Jalat ja ennen kaikkea pallo rupesi liikkumaan ja varsinkin nopea ylhäältä aloitettu karvaus aiheutti vastustajille vaikeuksia. Oikeastaan kentällä ei ollut viimeisen 13 minuutin aikana kuin yksi joukkue ja sekin oli pahasti tappiolla pelissä. Erän lopussa onnistui oikeastaan kaikki muu paitsi ylivoima, jossa ei saatu juuri yhtään kunnon laukausta aikaiseksi. Pelin viisi viimeistä maalia merkattiin tulostaululle meidän sarakkeeseen.

Paremmalle hävittiin, mutta kolmannen erän taistelulle voi olla todella tyytyväinen.

Haukat - Rangers Karhut 3-8

Toisessa ottelussa vastaan tuli kaukaa lännestä Rangers Karhut, joka ollaan kohdattu joka vuosi monta kertaa.

Ottelu alkoi todella hyvin sillä pallo pomppi vastustajan maalilla vaarallisesti jo ensimmäisillä sekunneilla ja lopulta verkot heiluivat jo puolen minuutin pelin jälkeen.

Vaikka vastustajan annettiin tehdä erässä kaksi maalia, niin peli oli täysin meidän hallinnassa. Kirkkonummelaisten maalivahti oli kuitenkin pelipäällä ja maalintekoon tarvittiin taas hirveä määrä töitä.

Ottelussa ei onnistunut ensimmäistä vaihtoa ja kolmannen erän hirmulämäriä lähes puolesta kentästä ylänurkkaan lukuunottamatta oikeastaan mikään. Aikaa ja tilaa olisi ollut vaikka kuinka paljon, kun vastustajakin tyytyi kävelemään, mutta silti hyökkäyksiin lähtö kesti ikuisuuden eikä välttämättä aina saatu edes sitä ensimmäistä syöttöä omille.

Päivän parasta antia oli tosiaan ensimmäisen pelin viimeinen erä, joka jälleen osoitti, että joukkueessa on valtava määrä potentiaalia. Hyväksi asiaksi voidaan myös laskea se, että joukkueessa tehdään pisteitä laajalla rintamalla, eikä olla vain yhden tai kahden pojan tehojen varassa kuten muutama muu joukkue.

26.06.2022P15 kauden 21-22 yhteenveto