Haukat Masalassa

28.01.2019

E1-ikäluokan välisarjan pelit jatkuivat Haukka-ryhmällä Masalan Lähitapiola Centerissä. Kahteen peliin lähdettiin lopulta kolmella hyökkäysketjulla ja kahdella pakkiparilla. Tällä kertaa mukana oli muutama vahvistus niin -09 syntyneistä pojista kuin -06 syntyneistä tytöistä. Homman nimi oli selvä niin valmennukselle kuin pelaajille; tiedossa oli työntäyteinen lauantai, jos sarjapisteitä mielittiin kotiin viemisiksi.

Haukat – ÅIF Blue 0-12

Kovia joukkueita oli taas jälleen kerran vastassa ja niistä ensimmäisessä pelissä kohdattiin Sipoosta tuleva ÅIF. Pelin alkutahdeista lähtien oli selvää, että Haukka-ryhmän tulisi pelata ihan oman osaamisensa ylärajoilla, jos ÅIF:ltä haluttaisiin saada pisteitä. No, kyyti oli alusta alkaen kovaa ja ÅIF vei peliä takomalla tasaiseen tahtiin maaleja. Erätauolla sovittiin, että kaksinkamppailutilanteita ruvetaan voittamaan paremmalla prosentilla keskialueella ja varsinkin oman maalin edustalla. Vastustaja oli kuitenkin jokaisessa tilanteessa askeleen edellä ja se näkyi tulostaululla.

Tällä kertaa vastustaja oli vain niin kova, että Haukkojen rimpuilu ei kestänyt kuin 3. erän alkuun jolloin pelikello näytti 31.19. Tuomari vihelsi pilliin ja peli oli ohi. Taululla loisti tylyt 0-12 lukemat. Ja ei kun eväitä syömään.

Tiikerit Sininen – Haukat 10-4

Toisessa pelissä oli Vantaan paikallisderbyn aineksia. Vastaan asettui nimittäin Tikkurilan Tiikerit.

Jos ÅIF-ottelussa kentällä nähtiin lauma lampaita, niin Tiikereitä vastaan asettui todellinen petolauma! Ottaen huomioon vastustajajoukkueen viime kauden sarjatason, oli ottelun startti mitä mainioin. Peli alkoi hyvällä sykkeellä ja Haukka-ryhmäläisten keskittyminen oli kohdillaan. Peli aaltoili kentän päästä päähän ja ensimmäinen erä päättyi ansaitusti lukemiin 2-2.

Toinen erä lähti liikkeelle tasaisissa merkeissä, mutta Tiikerit onnistuivat maalinteossa takomalla vajaaseen neljään minuuttiin 3 maalia. Toinen erä kirjattiin Tiikereille kokonaisuudessaan 5-2.

haukat_tiikerit_250px.jpgLieneekö Haukkojen joukkueenjohdolla yhteyksiä Hollywoodiin ja Marvelin studiolle, koska Haukka-ryhmän maalilla palloja koppaili pieni vihreä mies. Pallot tarttuivat siinä määrin hyvin hanskoihin, että pääroolia on tarjolla myös tulevaisuudessa, jos omat molarimme ovat estyneitä. Tiikerit-pelurit muistavat varmasti myös pitkään kaksi rankkariyritystä. Aivan, yritystä ;-)

Hyvä tempoinen peli jatkui kolmannessa erässä samaan malliin, tosin Tiikerit olivat aavistuksen terävämmällä askeleella liikenteessä kolmannessa erässä ja he tekivät vielä muutaman onnistuneen pallorallin päätteeksi maalin ja loppulukemiksi kirjattiin 10-4. Kolmannen erän huomioitavia seikkoja olivat merkkausvirheet. Vastustajan pakit nousivat hanakasti maalintekosektorille oikea-aikaisilla juoksuilla ja meidän nukahdukset näkyivät tulostaululla.

Joku voisi mainita pelin tuomarilinjasta enemmänkin, mutta jätetään se vähiin. Vaikka peli muistutti välillä halonhakkuuta, niin hauskaa kuitenkin oli ja peliä parannettiin huomattavasti verrattuna ensimmäiseen peliin. Tänään nähtiin mikä on haastajasarjajoukkueen ero kilpasarjajoukkueisiin.

Kiitos kaikille lainapelureille. Olimme yhdessä yksi SB Vantaa riippumatta omista normaaleista ikäluokista tai peliryhmistä. Treenit jatkuvat ensi viikolla ja silloin keskitytään varmasti hieman pallottomaan pelaamiseen, eli oman miehen seuraamiseen, ei pallon.

26.06.2022P15 kauden 21-22 yhteenveto