SB Vantaa P05 Redille jo viides voitto peräkkäin

28.01.2019

SB Vantaa Red oli vahvassa iskussa Hangossa pelatuissa SSBL:n haastajasarjan E-lohkon otteluissa. Lauantaina joukkue matkusti lumipyryssä Hangon Urheilutalolle ja otti jo neljännen peräkkäisen voittonsa kaatamalla ensimmäisessä ottelussa SB Pron 7-6 ja päivän toisessa FC Tuusulan 9-3. Tämän vuoden puolella joukkue on lisäksi voittanut EA-junnuliigan avausottelun, joten voittoja on kertynyt jo mukavat viisi peräkkäin.

turnaus.JPG
SB Vantaa Red vuoden ensimmäisessä SSBL:n E-lohkon turnauksessa 12.1.2019.

SB Vantaa Redin laitahyökkääjä Jasper Svahn takoi kahdessa ottelussa huimat tehot 5+2. Vahvassa iskussa oli myös sentteri Niko Laine, joka viimeisteli molemmissa peleissä hattutempun. Laine on viimeistellyt kauden 20 ottelussa huikeat 22 maalia.

Päivän ensimmäinen ottelu oli tasainen. SB Vantaa Red menetti kolmen maalin johtonsa ja ottelun toisessa erässä SB Pro nousi johtoasemaan. Kolmannessa erässä SB Vantaa nousi kuitenkin tasoihin Svahnin maalilla. Laine viimeisteli hattutemppunsa viisi minuuttia ennen loppua, ja päästi näin SB Vantaa Redin pälkähästä. Ottelun tilastot.

treenit.JPG
 SB Vantaa Redin treenit Energia Areenalla.

– Meillä oli rankka treeniviikko, mutta olen ylpeä siitä, miten joukkue jaksoi taistella molemmissa peleissä. Väsymys alkoi kyllä näkyä vajaalla kokoonpanolla, mutta jaksoimme puristaa loppuun asti, SB Vantaa Redin valmentaja Olli Kasper sanoi.

SB Vantaa - FC Tuusula alkamassa.

Toisessa ottelussa Vantaalaiset näyttivät kaapin paikan karkaamalla 5-1 -johtoon ottelun puolessa välissä. Vastustajan pelatessa kovaa, Vantaalaiset keskittyivät pallonhallintaan ja maalintekoon. Sekä Svahn että Laine ylsivät hattutemppuun ja puolustaja Taavi Haapala viimeisteli päivän viimeisimmän osuman Luka Viitalan esityöstä. Ottelun tilastot.

– Päivän ensimmäinen ottelu SB Prota vastaan oli vuoristorataa. Lämmittää etenkin päätöserän nousu tappioasemasta voittoonToinen peli FC Tuusulaa vastaan oli tasapainoinen ja ehjä suoritus, SB Vantaa Redin valmentaja Roger Sandell analysoi.

21.05.2023SB Vantaa P18 Red voitti kultaa HJC-turnauksessa
04.09.2022SB Vantaa P18 Red -poikien sarjapelit alkavat 1.10.