SB Vantaa Red05 avasi SSBL:n kauden kahdella voitolla

08.10.2018

SB Vantaa Red avasi SSBL:n kauden kahdella voitolla. SB Vantaa Red kukisti avauspelissään Tikkurilan Tiikerit 11–4.

Vierasjoukkue Tiikerit siirtyi kamppailussa johtoon avauserän alkuminuuteilla. SB Vantaan tasoitus- ja samalla kauden avausosuma syntyi hetkeä myöhemmin. Niko Granfelt laukoi pallon verkkoon sentteri Samu Jääskeläisen vahvasta esityöstä.

ssbl1.JPG

Maaleja tehtiin ottelun puoleen väliin asti tasatahdissa. Jääskeläinen tarjoili laidoilla viilettäneille Sander Saadille ja Granfeltille useita oivallisia syöttöjä. Laiturit kiittiivät laittamalla verkot tötterölle. Tälle kaudelle Redin riveihin siirtynyt Jääskeläinen on osoittautunut monipuoliseksi pelaajaksi.

– Hän pelaa uudeksi pelaajaksi hyvin tasapainoisesti ja pallollisena hän luottaa itseensä, Redin valmennukseen kuuluva Olli Kasper kehui.

Ottelun puolessa välissä alkoi Elias Helin show. Puolustajana yleensä esiintyvän Helinin johtama kenttä oli vahvalla pelipäällä. Helin laukoi hattutempun ja laiturit Jonathan Linna sekä Robert Sandell pääsivät myös kasvattamaan pistesaldojaan.

Helin oli myös rakentamassa puolustaja Jani Sepin komeaa maalia. Seppi otti pari terävää askelta ja laukoi pallon vastustamattomasti ylänurkkaan. Komea osuma.

Pirteästi esiintyi myös Niko Laineen johtama kolmosvitja. Laine teki valtavasti töitä ja jakeli taidokkaita syöttöjä läpi ottelun. Maalintekoon tottunut Laine saikin loppujen lopuksi palkinnoksi nimensä maalintekijäsarakkeeseen.

ssbl2.JPG

Maalinteon kanssa harjoituspeleissä tuskastellut laituri Anttoni Huopaniemi tiputti ottelun viimeisessä erässä vihdoin selässä roikkuvan apinan. Huopaniemi täräytti kauden avausosumansa Jääskeläisen esityöstä. Huopaniemi jatkoi hyviä otteitaan ja iski vielä millintarkan vedon aivan yläkulmaan ottelun loppuhetkillä.

- Hänessä on luonnetta ja hänellä on upea laukaus, totesi valmentaja Roger Sandell.

Päivän toisessa ottelussa peli ei oikein kulkenut. Vantaalaiset hallitsivat peliä, mutta maalinteko ja joukkuepeli eivät olleet sillä tasolla johon joukkueen valmennus tai itse pelaajat olisivat tyytyväisiä. Useat pelaajat analysoivat peliä todella kriittisesti.

- Pelaajat olivat tuskastuneita siitä kuinka huonoja tänään olimme, kertoi joukkueen valmennukseen kuuluva Petri Laine. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa, kun nyt on pari pakkovoittoa taskussa, jatkoi Laine.

Lukas Lehtivuori esiintyi varmasti maalissa eikä antautunut kertaakaan. Kauden ensimmäisessä ottelussaan nollapelin torjunut Lehtivaara saikin ansaitusti itselleen "Player of the Game" -paidan.

Avauskierroksen erikoistilannepelaaminen ilahdutti valmennusta. Joukkue pystyi pitämään maalinsa puhtaana alivoimalla ja onnistui ylivoimalla. Kapteeni Akseli Hytönen näytti taistelutahtoaan ja osaamistaan sekä ali- että ylivoimalla.

- Hytösen asenne ja pelirohkeus on esimerkillistä. Tämän takia hän kantaakin kapteenin nauhaa, totesivat valmentajat Kasper ja Sandell.

ssbl3.JPG

20.02.2020Lastenteatteri Tatu ja Patu syömään - liput myynnissä
01.01.2020Salibandypainotteinen liikuntaleiri hiihtolomalla Pähkiksessä
15.05.2019SB Vantaa Redin kauden 2019-2020 joukkue valittu
06.05.2019SB Vantaa Red 05 voitti Oilers Junior Games turnauksesta hopeaa
25.04.2019SB Vantaa Red 05 voitti salibandyn EA-liigan kultaa Esport Arenalla
15.03.2019Tryout 2019 aikataulut
28.01.2019SB Vantaa P05 Redille jo viides voitto peräkkäin
28.11.2018SB Vantaa P05 Red ja Systempoint Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen
29.10.2018SB Vantaa Redin voittoputki venyi jo viiden ottelun mittaiseksi
08.10.2018SB Vantaa Red05 avasi SSBL:n kauden kahdella voitolla

Siirry arkistoon »