Oxdog ja Intersport Sello SB Vantaan uudet varusteyhteistyökumppanit

01.08.2016

SB Vantaa, Oxdog ja Intersport Sello (kauppakeskus Sello, Espoo) ovat tehneet varusteyhteistyöstä kolmikantasopimuksen, jonka tarkoituksena on tarjota laadukkaat salibandytuotteet, kilpailukykyiset hinnat ja hyvä palvelu seuramme jäsenistölle. 

Uusi varustesopimuksemme on nelivuotinen. Sopimuksen myötä seuramme jäsenet saavat Intersport Sellosta Oxdogin mailat ja varusteet erityisin seurahinnoin sekä lisäksi alennuksia muistakin urheilutuotteista ja merkeistä. Tarkemmat hinnastot ja tiedot alennuksista on toimitettu joukkueille joukkueenjohtajien välityksellä.

Jäsenalennuksen saa näyttämällä SB Vantaan jäsenkorttia kassalla.

Joukkueiden keskitetyt varustetilaukset ja Oxdog-tuotteiden esittely järjestetään ke 24.8. sekä to 25.8. Energia Areenalla, jolloin joukkueilla on mahdollisuus tutustua Oxdogin monipuoliseen maila- ja varustetarjontaan.

"Odotamme paljon uusilta yhteistyökumppaneiltamme. Oxdogia Suomessa edustava Marko Sompa on entinen maajoukkuepelaaja ja yksi vaikuttajahahmoista koko Oxdog-tuotemerkin takana, joten tuotekehityksen taustalla on vankkaa lajin tarpeiden tuntemusta. 

Oxdogilla on laaja tuotevalikoima ja erityisen iloinen olen jäsenistömme puolesta uudesta yhteistyöliikkeestämme Intersport Sellosta, joka tarjoaa laajat aukioloajat ja Oxdog-tuotteiden lisäksi laajan valikoiman koko perheen vapaa-ajanviettoon tarvittavia tuotteita tuntuvilla seura-alennuksilla", kommentoi SB Vantaan puheenjohtaja Riitta Hellgren.

Oxdog-logo.jpg

Intersport, kauppakeskus Sello, Espoo Leppävaara

Aukioloajat ma-pe 10 – 21, la 9 – 18, su 12 - 18
Leppävaarankatu 3-9
02600 Espoo

@intersportsello @oxdog @SBVantaa

12.03.2020SB Vantaa keskeyttää toimintansa koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi
12.03.2020Salibandyliiton sarjat on pysäytetty koronaviruksen vuoksi
20.02.2020Lastenteatteri Tatu ja Patu syömään - liput myynnissä
01.01.2020Salibandypainotteinen liikuntaleiri hiihtolomalla Pähkiksessä
15.09.2013Tyttöjen harrasteryhmä täydessä vauhdissa