Gasellit (salibandyn harrasteryhmät tytöille)

Tervetuloa Gasellien sivuille!gaselli.bmp

Gasellit on salibandyn pelailuryhmä 00-07 syntyneille tytöille. Gasellit on tarkoitettu tytöille, jotka eivät aiemmin ole harrastaneet salibandyä tai jotka eivät halua pelata salibandyä kilpailumielessä, vaan omaksi ilokseen kavereiden kanssa.

Ryhmät kaudella 2017-2018

Ryhmä 1: 00-03 syntyneet TIISTAISIN
klo 19-20 Rajatorpan kalliosuoja

ilmoittautuminen täältä 
  
Ryhmä 2: 04-07 syntyneet SUNNUNTAISIN
klo 16.30-17.30 Kivimäen koulu

Tämä ryhmä ei ole toistaiseksi käynnissä. Ryhmä pyritään käynnistämään kevään aikana, aloituksesta ilmoitetaan erikseen sähköpostitse.

ilmoittautuminen täältä

Aloittaa voi tulla myös kesken kauden, mukaan mahtuu! 

Jos siis tuntuu, että olisi kiva aloittaa salibandyn harrastaminen, nyt on oikea hetki tehdä päätös ja tulla mukaan! Mukaan harjoituksiin tarvitset oman mailan, sisäpelikengät, sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullon.

Toimintamaksu

IMG_7904_2.JPG

Maksut: 22,5 e/kk, laskutetaan yhdellä suurella laskulla kauden alussa. Laskun voi maksaa kerralla tai osissa kuukausittain 22,5 e/kk 1. päivä mennessä, joka kuukausi samalla viitenumerolla. 

Ilmoittautuessasi valitse se kuukausi jolloin lapsesi tulee mukaan ryhmään. Eli esim. lokakuussa aloittavalle tytölle valitaan valinnaisista maksuista kohta Käärmeet/Gasellit 1 x vk,lokakuu. Tällöin järjestelmä tekee teille oikean suuruisen laskun.

Jos samasta perheestä osallistuu kaksi lasta Käärmeisiin ja/tai Gaselleihin, on toimintamaksu sisarusalennuksella 20 e/kk. 

Ensimmäisen kuukauden voit kokeilla lajia maksutta, joten tervetuloa tutustumaan!

Liittymällä SB Vantaan harrasteryhmään harrastaja liittyy samalla SB Vantaan harrastejäseneksi. Jäsenmaksu sisältyy harrasteryhmän toimintamaksuun. Lisätietoa jäsenyydestä löydät täältä 

Varustus

Harjoituksiin tarvitset oman mailan, sisäpelikengät, sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullon. Ryhmässä pelaavat käyttävät harjoituksissa suojalaseja, joita voi ostaa kaikista hyvin varustetuista urheiluliikkeistä.

Suojalasit saa ostettu meidän kauttamme hintaan 25e. 

Vakuutus

Suosittelemme hankkimaan Salibandyliiton vakuutuksellisen Kerhopassin, jonka vakuutus korvaa mahdolliset harjoitusten aikana sattuvat loukkaantumiset. Passin hinta vakuutuksella on 10 e.

Passin lunastat täältä http://floorball.fi/palvelut/lisenssit/osta-lisenssi/ Valitse seuraksi passia lunastettaessa SB Vantaa. 

Lopettaminen kesken kauden

Jos pelaaja lopettaa kesken kauden, tulee siitä ilmoittaa seuran toimistolle sähköpostitse harraste@sbvantaa.fi. Toimintamaksun maksuvelvollisuus päättyy sen kuukauden lopussa, jolloin sähköposti-ilmoitus lopettamisesta on saapunut seuralle. 

Lisätiedot

Lisätietoja Erika Svahnilta, puh. 045 350 9955 tai sähköpostitse harraste@sbvantaa.fi.

Tervetuloa mukaan SB Vantaan Gaselleihin!


Ajankohtaista

Oxdog ja Intersport Sello SB Vantaan uudet varusteyhteistyökumppanit (01.08.2016)
SB Vantaa, Oxdog ja Intersport Sello (kauppakeskus Sello, Espoo) ovat tehneet varusteyhteistyöstä kolmikantasopimuksen, jonka tarkoituksena on tarjota laadukkaat..

Tyttöjen harrasteryhmä täydessä vauhdissa (15.09.2013)
Tyttöjen harrasteryhmä eli Gasellit on harjoitelleet nyt 3 kertaa. Innokkaita tyttöjä on tullut mukaan joka kerralla ja edelleen ryhmään mahtuu mukaan oikein hyvin..