SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Torstai  12.9.2019Joukkueiden valokuvaus

Gasellit (salibandyn harrasteryhmät tytöille)

Tervetuloa Gasellien sivuille!

Kevään 2019 harrasteryhmien ilmoittautuminen on alkanut tästä linkistä

*************

gaselli.bmpGasellit on salibandyn pelailuryhmä 01-09 syntyneille tytöille. Gasellit on tarkoitettu tytöille, jotka eivät aiemmin ole harrastaneet salibandyä tai jotka eivät halua pelata salibandyä kilpailumielessä, vaan omaksi ilokseen kavereiden kanssa.

Ryhmät kaudella 2018-2019

Ryhmä 1: 01-05 syntyneet TORSTAISIN 
klo 19-20 Rajatorpan kalliosuoja

Ryhmä 2: 06-09 syntyneet TORSTAISIN
klo 18-19 Rajatorpan kalliosuoja

Aloittaa voi tulla myös kesken kauden, mukaan mahtuu! 

Jos siis tuntuu, että olisi kiva aloittaa salibandyn harrastaminen, nyt on oikea hetki tehdä päätös ja tulla mukaan! Mukaan harjoituksiin tarvitset oman mailan, sisäpelikengät, sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullon.

Toimintamaksu

IMG_7904_2.JPG

Maksut: 22,5 e/kk, laskutetaan yhdellä suurella laskulla kauden alussa. Laskun voi maksaa kerralla tai osissa kuukausittain 22,5 e/kk 1. päivä mennessä, joka kuukausi samalla viitenumerolla. 

Ilmoittautuessasi valitse se kuukausi jolloin lapsesi tulee mukaan ryhmään. Eli esim. lokakuussa aloittavalle tytölle valitaan valinnaisista maksuista kohta Käärmeet/Gasellit 1 x vk,lokakuu. Tällöin järjestelmä tekee teille oikean suuruisen laskun.

Jos samasta perheestä osallistuu kaksi lasta Käärmeisiin ja/tai Gaselleihin, on toimintamaksu sisarusalennuksella 20 e/kk. 

Ensimmäisen kuukauden voit kokeilla lajia maksutta, joten tervetuloa tutustumaan!

Liittymällä SB Vantaan harrasteryhmään harrastaja liittyy samalla SB Vantaan harrastejäseneksi. Jäsenmaksu sisältyy harrasteryhmän toimintamaksuun. Lisätietoa jäsenyydestä löydät täältä 

Varustus

Harjoituksiin tarvitset oman mailan, sisäpelikengät, sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullon. Ryhmässä pelaavat käyttävät harjoituksissa suojalaseja, joita voi ostaa kaikista hyvin varustetuista urheiluliikkeistä.

Suojalasit voi tilata ilmoittautumisen yhteydessä hintaan 25 e. 

Vakuutus

Vakuutuksen voi tilata myös SB Vantaan kautta ilmoittautumisen yhteydessä hintaan 7 e. Ryhmävakuutuksen tuoteseloste täältä.

Lopettaminen kesken kauden

Jos pelaaja lopettaa kesken kauden, tulee siitä ilmoittaa seuran toimistolle sähköpostitse harraste@sbvantaa.fi. Toimintamaksun maksuvelvollisuus päättyy sen kuukauden lopussa, jolloin sähköposti-ilmoitus lopettamisesta on saapunut seuralle. 

Lisätiedot

Lisätietoja Jukka Weliniltä, puh. 045 350 9955 tai sähköpostitse harraste@sbvantaa.fi.

Tervetuloa mukaan SB Vantaan Gaselleihin!


Ajankohtaista

Oxdog ja Intersport Sello SB Vantaan uudet varusteyhteistyökumppanit (01.08.2016)
SB Vantaa, Oxdog ja Intersport Sello (kauppakeskus Sello, Espoo) ovat tehneet varusteyhteistyöstä kolmikantasopimuksen, jonka tarkoituksena on tarjota laadukkaat..

Tyttöjen harrasteryhmä täydessä vauhdissa (15.09.2013)
Tyttöjen harrasteryhmä eli Gasellit on harjoitelleet nyt 3 kertaa. Innokkaita tyttöjä on tullut mukaan joka kerralla ja edelleen ryhmään mahtuu mukaan oikein hyvin..