Naperojumppa

Naperojumppa on 1-vuotiaan lapsen ja aikuisen vauhdikas jumppa, jossa yhdistetään aikuisen sykkeen kohottaminen ja lihasten vahvistaminen yhteiseen toimintaan lapsen kanssa. Tunnilla myös aikuiset pääsevät jumppaamaan hikeä pintaa ja lapsi pääsee harjoittelemaan perusliikuntataitoja ja viettämään riemukkaita liikuntahetkiä yhdessä oman aikuisen kanssa.

Jumppa sisältää menevän musiikin tahdissa tehtäviä jumppaliikkeitä aikuisille sekä liikuntaleikkejä, temppuratoja sekä eri välineiden käyttöä lapsille. Tunneilla temppuillaan sekä leikitellään yhdessä ja samalla opitaan tuntemaan ja käyttämään omaa kehoa. Jumpassa puretaan energiaa, kehitetään perusliikuntataitoja, ketteryyttä, tasapainoa ja uskallusta. Tunnilla opit myös loruttelemaan lapsen kanssa. Jumppa sopii hyvin äidille, isille, kummille tai mummille.

Jumppatunnit voi aloittaa mihin aikaan vuodesta tahansa, myös kesken kauden jos ryhmään mahtuu mukaan.

 img_1007.jpg


Ilmoittautuminen ja lisätiedot

RYHMÄ TÄYNNÄ, emme ota uusia perheitä mukaan enää kevätkaudelle.

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2017 on käynnissä. Tästä klikkaamalla pääset ilmoittautumaan ja katsomaan paikkatilanteen. 

Lisätietoja sähköpostitse harraste@sbvantaa.fi tai puhelimitse Erika Svahnilta, 045 350 9955. Heinäkuussa tiedustelut: s-posti kuten edellä, puh. 050 344 3296 / Riitta Hellgren.


Aikataulu

Ryhmä alkaa KE 11.1.2017 klo 10.30-11.15. Paikka on Myyrmäen urheilutalo (uimahalli) 2. kerros pieni voimistelusali (Myyrmäenraitti 4).

Naperojumpan voi kuitenkin aloittaa mihin aikaan vuodesta tahansa, myös kesken kauden jos ryhmään mahtuu mukaan.

Toimintamaksu ja varusteet

Kevätkausi on 95 €  tai tutustumismaksu 9 € /ensimmäinen kerta. Kokeilumaksun voi vähentää toimintamaksusta, jos päätätte jatkaa ryhmässä. Toimintamaksu sisältää ohjauksen ja seuran jäsenyyden jäsenetuineen. Toimintamaksu ei sisällä vakuutusta.

Päälle naperojumppaan kannattaa laittaa rennot vaatteet. Liikkua voi sisäliikuntakengillä, jumppatossuilla tai paljain jaloin. Mukaan tarvitset myös juomapullon.

 

Tervetuloa liikkumaan!


KUVIA JUMPASTA

 

img_0987.jpg

img_0984.jpg

 

img_0986.jpg

 

img_0985.jpg

 

img_0989.jpg

 

img_0993.jpg

 


Ajankohtaista

Oxdog ja Intersport Sello SB Vantaan uudet varusteyhteistyökumppanit (01.08.2016)
SB Vantaa, Oxdog ja Intersport Sello (kauppakeskus Sello, Espoo) ovat tehneet varusteyhteistyöstä kolmikantasopimuksen, jonka tarkoituksena on tarjota laadukkaat..