SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Maanantai  20.5.2019 17:30 - Maanantai 19:00Koko seuran yhteiset kauden päättäjäiset

Tenavajumppa

Tenavajumppa on 3-5-vuotiaille lapsille suunnattu jumppatunti, jossa aikuiset ovat mukana tukemassa lasta. Tunnin aikana harjoitellaan perusliikuntataitoja iloisesti musiikin kanssa. Aikuisen rooli on näyttää lapselle mallia, sekä olla tukena ja kannustajana. Aikuiset ovat siis aktiivisesti mukana jumpassa.

Jumppa sisältää lasten musiikin tahdissa tehtäviä liikuntaleikkejä ja temppurataa sekä eri välineiden käyttöä. Tunneilla temppuillaan sekä leikitellään yhdessä ja samalla opitaan tuntemaan ja käyttämään omaa kehoa. Harjoituksissa puretaan energiaa, kehitetään perusliikuntataitoja, ketteryyttä, tasapainoa ja uskallusta.


Ilmoittautuminen 

Ilmoittautumaan syksylle on avautunut täältä

Paikka ja aika

Ryhmä alkaa ke 5.9.2018 klo 17.50-18.35 Kivimäen koulu (Lintukallionkuja 6). Emme pidä jumppaa 17.10. Kauden viimeinen kerta on 28.11.

Tenavajumppa tunnit voi kuitenkin aloittaa mihin aikaan vuodesta tahansa, myös kesken kauden jos ryhmään mahtuu mukaan. Mukaan pitää ilmoittautua etukäteen. Ohjaajana toimii Erika Svahn.

Toimintamaksu ja varusteet

Syyskausi 90 € tai tutustumismaksu 9 € /ensimmäinen kerta. Kokeilumaksun saa vähentää kausimaksusta, jos päätätte jatkaa ryhmässä. Toimintamaksu sisältää ohjauksen ja seuran jäsenyyden jäsenetuineen. Toimintamaksu ei sisällä vakuutusta.

Sisarusalennus toisesta sisaruksesta 20 e/kausi, jos kaksi perheen lasta osallistuu jumppaan.

Jumppaan voi osallistua molemmat vanhemmat ja pienemmän sisaruksen (alle 1 vuotiaan) voi myös ottaa tunneille mukaan esim. kantokopassa tai rintarepussa.

Päälle tenavajumppaan kannattaa laittaa rennot vaatteet. Liikkua voi jumppatossuilla tai paljain jaloin tarvittaessa mukaan voi ottaa myös juomapullon.

Lisätiedot

Erika Svahn, puh. 045 350 9955 tai harraste@sbvantaa.fi.Ajankohtaista

Oxdog ja Intersport Sello SB Vantaan uudet varusteyhteistyökumppanit (01.08.2016)
SB Vantaa, Oxdog ja Intersport Sello (kauppakeskus Sello, Espoo) ovat tehneet varusteyhteistyöstä kolmikantasopimuksen, jonka tarkoituksena on tarjota laadukkaat..