SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Tiistai  19.9.2017Joukkueiden valokuvaus

Tenavajumppa

Tenavajumppa on 4-5-vuotiaille lapsille suunnattu jumppatunti, jossa aikuiset ovat mukana tukemassa lasta. Tunnin aikana harjoitellaan perusliikuntataitoja iloisesti musiikin kanssa. Aikuisen rooli on näyttää lapselle mallia, sekä olla tukena ja kannustajana. Aikuiset ovat siis aktiivisesti mukana jumpassa.

Jumppa sisältää lasten musiikin tahdissa tehtäviä liikuntaleikkejä ja temppurataa sekä eri välineiden käyttöä. Tunneilla temppuillaan sekä leikitellään yhdessä ja samalla opitaan tuntemaan ja käyttämään omaa kehoa. Harjoituksissa puretaan energiaa, kehitetään perusliikuntataitoja, ketteryyttä, tasapainoa ja uskallusta.


Ilmoittautuminen 

Ilmoittautumaan ja paikkatilannetta katsomaan pääset klikkaamalla tästä.

Paikka ja aika

Ryhmä alkaa ke 11.1.2017 klo 18-18.45 Kivimäen koulu (Lintukallionkuja 6).

Tenavajumppa tunnit voi kuitenkin aloittaa mihin aikaan vuodesta tahansa, myös kesken kauden jos ryhmään mahtuu mukaan. Mukaan pitää ilmoittautua etukäteen. Ohjaajana toimii Erika Svahn.

Toimintamaksu ja varusteet

Kevätkausi 95 € tai tutustumismaksu 9 € /ensimmäinen kerta. Kokeilumaksun saa vähentää kausimaksusta, jos päätätte jatkaa ryhmässä. Toimintamaksu sisältää ohjauksen ja seuran jäsenyyden jäsenetuineen. Toimintamaksu ei sisällä vakuutusta.

Jumppaan voi osallistua molemmat vanhemmat ja pienemmän sisaruksen (alle 1 vuotiaan) voi myös ottaa tunneille mukaan esim. kantokopassa tai rintarepussa.

Päälle tenavajumppaan kannattaa laittaa rennot vaatteet. Liikkua voi jumppatossuilla tai paljain jaloin tarvittaessa mukaan voi ottaa myös juomapullon.

Lisätiedot

Erika Svahn, puh. 045 350 9955 tai harraste@sbvantaa.fi. Heinäkuussa sama s-posti, puhelin 050 344 3296 / Riitta Hellgren. 



Ajankohtaista

Oxdog ja Intersport Sello SB Vantaan uudet varusteyhteistyökumppanit (01.08.2016)
SB Vantaa, Oxdog ja Intersport Sello (kauppakeskus Sello, Espoo) ovat tehneet varusteyhteistyöstä kolmikantasopimuksen, jonka tarkoituksena on tarjota laadukkaat..