B-tytöille Camposta kaksi voittoa

22.11.2020

B-tyttöjen pelit jatkuivat sunnuntaina Campossa vastuuturnauksella.

B-tytöt – FC Tuusula 6-1

Aamun ensimmäisessä pelissä kohdattiin FC Tuusulan joukkue. Kokeneemmat kannattajat osasivat jo hieman pelätä aamupeliä, Vantaalla kun ei ole paras mahdollinen tilasto mitä tulee reippaaseen aamupelaamiseen.

Pelko ei ollut täysin aiheeton, B-tytöt pelasivat vaisun ensimmäisen erän jota värittivät heikot syötöt ja pienoinen hengettömyys. Emme myöskään saaneet aikaiseksi vetoja kohti maalia. Erän merkittävin tapahtuma oli Vantaalta maalivahdin alueen rikkomisesta hylätty maali.

Toisessa erässä Vantaa alkoi saada omasta rytmistään kiinni ja nosti erän puolen välin jälkeen selkeästi tempoa. Erä alkoi Lidin Essin syötöstä tekemällä maalilla. Essin nurkasta antama syöttö löysi hyvin Lidin vetosektorilta ja tilanne oli 1-0 ajassa 16.07. Valitettavasti päästimme vastustajan tulemaan tasoihin kun parikin pelaajaamme puolusti hyökkäävää vastustajaa vain puolittain. Tämä riitti ja vastustaja sai pallon maalin nurkalle josta pallo oli helppo pistää sisään. Pinja vei erän lopulla B-tytöt 2-1 johtoon kaivettuaan Karkin maalin taakse lyömän pallon itselleen ja nostettuaan sen luukulta sisään. Vain vajaa minuutti tästä maalista ja Vantaa siirtyi aivan erän lopussa (29.08) 3-1 johtoon. Elsa sai annettua Empulle syötön maalin eteen ja Emppu nosti pallon lähietäisyydeltä maaliin, näin erätauolle mentiin Vantaan 3-1 johdossa. Toisessa erässä Vantaalla oli mahdollisuus pelata ylivoimaa, mutta ajassa 20.05 tuomittua jäähyä ei pystytty hyödyntämään.

221120Tuusula.jpg

Kolmannessa erässä Vantaa sai pelinsä kulkemaan ja lisäsi liikettä. Parin minuutin pelaamisen jälkeen painoi Henkka hyvän matalahkon vedon takanurkkaan Elsan hyvästä syötöstä. Kun pelattuna oli 34.44 vaihtoivat tytöt roolia ja nyt Elsa pamautti hyvästä Henkan poikittaisesta syötöstä pallon ykkösellä melkein maalin kattoon. Tämän jälkeen otti Tuusula aikalisän. Ajassa 36.49 rikottiin läpiajossa ollutta Vantaan pelaajaa ja tuomari tuomitsi tilanteesta rangaistuslaukauksen. Lidi asettui vetämään rankkaria ja veti pallon harhautuksen jälkeen maaliin. Tämän 6-1 maalin jälkeen Vantaa vaihtoi maaliin Eevan, joka pelasi varmasti pelin loppuun asti.

LoSB – B-tytöt 1-5

Kuten aina vastuuturnauksissa, oli Vantaalla aamun ensimmäisen pelin lisäksi myös illan viimeinen peli. Illan pelissä vastaan asettui LoSB:n joukkue ja tämän pelin aloitti ihan erilainen Vantaan joukkue kuin edellisen pelin. Nyt tytöt liikkuivat rivakasti heti alusta ja vetopaikoille pyrittiin todella hanakasti.

Ensimmäinen maali oli useamman suoran syötön yhdistelmä, jossa Elsa antoi viimeisen syötön luukulle Henkalle. Henkan maali syntyi ajassa 6.17 ja oli erän ainoa pöytäkirjamerkintä.

Toisessa erässä Vantaan painostus jatkui voimakkaana ja 2-0 johtomaali syntyi hyvästä Elman poikittaisesta syötöstä Wilmalle. Wilma veti heti syötöstä ylös ja näin B-tytöt lisäsivät johtoaan kun erää oli pelattu reilut pari minuuttia. Seuraava eli 3-0 maali oli hieman edellisen kaltainen, tässä maalissa Eevi syötti pallon poikittain Henkalle joka tälläsi pallon heti ylös syötöstä. Ajassa 24.34 tehty maali oli toisen erän viimeinen tilastoitu tapahtuma.

221120LoSB.jpg

Kolmennessa erässä Sara vei Vantaan 4-0 johtoon Elsan taakse vetopaikalle antamasta syötöstä. Saran veto painui tolpan juuresta sisään.  Vantaa sai vielä rankkarin kun Elsaa rikottiin vetopaikassa. Elsa asettui itse rankkarin ampujaksi ja veti pallon kovalla vedolla tolpan viereen vieden B-tytöt 5-0 johtoon ajassa 40:48. Illan viimeinen kirjattu tapahtuma oli vastustajan 5-1 kavennusmaali ,joka syntyi pienoisen vaihtovirheen jälkeen vain 45 sekuntia ennen erän päättymistä.

Vantaan joukkue ei voi ottaa yhtään kilpasarjan peliä kevyesti ja löysin rantein. Vastustajat hyödyntävät nopeasti virheemme ja jäädyttävät peliämme. Tänään hyvää oli varsinkin viimeinen peli jossa koko joukkueen asenne ja työmoraali oli kohdallaan. Erityismaininta menee Elmalle joka pelasi pakkina molemmat pelit ja avasi peliä hienosti. Kiitos myös Eevalle joka pelasi maalissa molempien pelien viimeisissä erissä. Isot kiitokset myös päivän toimitsijoille!

#salibandy #tyttösalibandy #promonafinlandoy #promona #hellapoliisi #käpygrilli #ndttukku #meidänjengi #sbvantaa

https://www.instagram.com/sbvantaabtytot

20.05.2021Kesän salibandy- ja liikuntaleirit: Varisto ja Kivistö
22.11.2020B-tytöille Camposta kaksi voittoa
31.10.2020B-tytöt Pyhäinpäivän vietossa Askolassa
18.10.2020B-tytöille kiireisen päivän päätteeksi mukaan 4 sarjapistettä
04.10.2020Naiset II aloitti sarjakauden Campossa
03.10.2020B-tytöt avasivat sarjakautensa kahdella voitolla
20.09.2020B-tytöt HämeCupissa
16.09.2020B-tytöt harjoituspelissä Hämeenkylässä
30.08.2020B-tytöt SM-karsinnoissa
26.08.2020B-tytöille niukka tappio viimeisessä Kesäliigapelissä

Siirry arkistoon »