B-tytöt harjoituspelissä Hämeenkylässä

16.09.2020

B-tytöt kohtasivat harjoituspelissä naisten 2.divarissa pelaavan Kerän joukkueen.

Valmennus oli painottanut tytöille heti ylhäältä tapahtuvaa karvausta, mutta rehellisesti sanottuna näitä ohjeita ei toteutettu ensimmäisen erän ensimmäiseen 7-8 minuuttiin. Koska pakkamme oli jokseenkin levällään pääsi vastustaja erässä nopeasti 2-0 johtoon. Ensimmäisessä maalissa päästimme vastustajan liian helposti nousemaan laidasta maalille ja nostamaan pallon läheltä ylös Martsan taakse. Vain vajaat 40 sekuntia edellisestä maalista ja vastustaja teki ylös suuntautuneella kaukovedolla 2-0 ajassa 4.02. Tässäkin maalissa puolustimme hieman heikosti ja jätimme vastustajalle turhaan tilaa. Ajassa 11.17 syötti Saga pallon Eeville keskiviivaan. Eevi siirsi palloa hieman eteenpäin ja ampui pallon maalin edessä olevaan ruuhkaan, josta pallo löysi tiensä maaliin.

Kera.jpg

Toisessa erässä B-tytöt tasoittivat pelin pitkän pyörityksen jälkeen. Emmi syötti pallon maalin takaa luukulle tulleelle Empulle, joka painoi pallon rystyltä sisään. Tämä 2-2 maali tehtiin ajassa 21.48. B-tytöt siirtyivät 3-2 johtoon jo seuraavassa vaihdossa. Tässäkin vaihdossa peliä saatiin pyöritettyä hyvin ja maalintekoyrityksen jälkeen kimmonneeseen palloon ehtinyt Saga vetäisi pallon maalin yläpeltiin. Valitettavasti vastustaja päästettiin tasoihin vielä samassa erässä osittaisen vaihtovirheen seurauksena. Vastustaja hyödynsi tilanteen ja pelasi pallon etuviistoon tolpalla odottaneelle hyökkääjälle, jolla oli helppo työ tasoittaa peli lukemiin 3-3.

Kolmatta erää pelättiin BiancoNero -kannattajien keskuudessa, mutta totaalista romahdusta ei joukkueellemme tullut. Valitettavasti Kerä pääsi 4-3 johtoon tilanteessa, jossa vastustajalle tuli puolustuksessamme ylivoimahyökkäys. Tämä tilanne hyödynnettiin liruttamalla pallo poikittaisliikkeessä Martsan jalkojen välistä maaliin. Ajassa 39.03 Wilma katkaisi vastustajan hyökkäyksen keskialueella ja pääsi vielä etenemään vetopaikkaan. Tarkka rannari painui ylös kohti takatolppaa ja tasoitti pelin loppulukemiksi 4-4 varsinaisella peliajalla.

Pienen arpomisen jälkeen päädyttiin vielä pelaamaan muutama käytössä oleva minuutti lisäeränä. Tässä erässä vastustaja rankaisi B-tyttöjä vastahyökkäyksestä.

Edellisistä pallollisista harjoituksista oli joukkueella viikko ja se luvalla sanottuna näkyi normaaliakin heikompina pallon vastaanottoina ja syöttöinä. Onneksi tytöt terästäytyivät pelin kuluessa, mutta meillä on ihan oikeasti harjoiteltavaa pallon vastaanottamisessa ja syöttöjen ajoittamisessa. Liian usein syöttömme annettaan siten, että niitä on myös vaikea vastaanottaa. Ensimmäisen kosketuksen palloon on oltava laadukas. Toinen tänään silmiin osunut seikka oli syöttöjen odottelu seisovilla jaloilla sekä ristiin juoksujen puute. Pallon kanssa on vaikea päästä eteenpäin laidassa, kun vastustaja on heti selässä kiinni. Seuraavat pallolliset harjoitukset ovat jo torstaina, jonka jälkeen matkataan sunnuntaina Häme Cupiin. Tarkalla pelillä ja hyvällä sykkeellä pitäisi meillä olla edessä hyviä pelejä.

Kiitokset KeRä pelistä!

#salibandy #tyttösalibandy #meidänjengi #sbvantaa #promonafinlandoy #promona #ndttukku #käpygrilli #hellapoliisi

https://www.instagram.com/sbvantaabtytot

22.11.2020B-tytöille Camposta kaksi voittoa
31.10.2020B-tytöt Pyhäinpäivän vietossa Askolassa
18.10.2020B-tytöille kiireisen päivän päätteeksi mukaan 4 sarjapistettä
04.10.2020Naiset II aloitti sarjakauden Campossa
03.10.2020B-tytöt avasivat sarjakautensa kahdella voitolla
20.09.2020B-tytöt HämeCupissa
16.09.2020B-tytöt harjoituspelissä Hämeenkylässä
30.08.2020B-tytöt SM-karsinnoissa
26.08.2020B-tytöille niukka tappio viimeisessä Kesäliigapelissä
13.08.2020B-tytöt harjoituspelissä Naisten Edustuksen kanssa

Siirry arkistoon »