B-tytöillä harkkapeli Espoossa

09.03.2020

B-tytöt kohtasivat SM-sarjan keskikastissa olevan Northern Starsin joukkueen maanantain iltapelissä. Ajatuksena oli valmistaa Vantaata tulevaan karsintaan kovalla ottelulla. Harmittavasti Vantaalta oli tänään sairauden ja loukkaantumisten takia viisi pelaajaa poissa rosterista.

Harjoituspelistä saatiin juuri sitä mitä haettiinkin ja pelissä oli riittävästi vauhtia. Vantaa jopa hallitsi hienoiseltaan ensimmäistä erää, mutta pienet nukahdukset ja keskittymishäiriöt mahdollistivat sen, että kahdessa seuraavassa erässä vastustaja sai muutaman helpon maalin.

Ensimäisessä erässä Ada sai pallon vetopaikalle Nelliltä ja veti Vantaan johtoon ruuhkaan lähteneellä vedolla. Peliä oli 1-0 maalin syntyessä pelattu 1.34. Vantaa sai erässä vielä ylivoiman joka ei kyllä lähtenyt missään vaiheessa kunnolla käyntiin. Vastustajan tasoitus tuli ajasssa 13.24.

090320Norssi.jpg

Toisessa erässä Vantaa aloitti hapuillen ja päästi vajaassa 20 sekunnissa vastustajan 3-1 johtoon. Toinen maaleista oli matala kaukoveto ja toisessa maalissa pakkimme maalin takaa lähtenyt syöttö katkaistiin ja pallo pantiin läheltä Ellan vartioimaan maaliin. Ajassa 18.13 sai Henkka vedon lähtemään napakasti ja pallo tuli veskarin torjunnasta Sagalle joka sai pallon väännettyä takaylänurkkaan kaventaen näin tilanteeksi 3-2. Vastustaja kuittasi maalimme neljän minuutin kuluttua luotuaan ylivoimatilanteen jossa ainoa pakkimme pelatiin tilanteesta ulos. Vantaa kavensi tilanteeksi 4-3 erän 9:nnen minuutin kohdalla. Henkka pyörähti pari kertaan napakasti laidassa ja antoi hyvän syötön keskelle nousseelle Empulle. Empun hyvä veto painui takanurkkaan. Vain 40 sekuntia tästä ja vastustaja päästettiin kääntymään 3 m päässä maalista kämmenelle ja vetämään tilanteeksi 5-3. Tästä alkoi synkempi kahden minuutin ajanjakso johon tämä maali mukaanlukien mahtui kolme maalia. Ajassa 25.12 vastustaja syötti maalin takaa pallon pakkimme mailan yli ja sentterin valvonnasta karannut hyökkääjä iski läheltä maalin. Seuraava kaukovedolla omasta pelaajastamme hieman suuntaa muttanut veto painui maalin ajassa 25.21 ja tilanne oli näin nopeasti 7-3 vastustajalle.

Kolmannessa erässä Vantaa sai kavennuksen aikaiseksi ajassa 34.59. Tämä maali oli hienojen ja nopeiden aina puolustuksesta lähteneiden syöttöjen kombinaatio, jossa viimeisen syötön antoi Saga ja maalin teki Elsa. Vain 35 sekuntia kavennuksestamme ja peli oli vastustajalle 8-4 kun pakkimme pelattiin 2 v 1 tilanteessa ulos tilanteesta. Erään mahtui jälleen Vantaan heikko ylivoima sekä pakkimme pallonmenetys oman maalin takana josta vastustaja rokotti heti tilanteeksi 9-4. Aivan erän lopussa Elsa katkaisi vastustajan syötön ja veti veskarin harhautuksella sivuun ja laittoi pallon rystyltä sisään, peli päättyi näin vastustajan 9-5 voittoon.

Vantaa sai pelistä hyvää kokemusta ja osoituksen siitä, että voimme hyvin taistella myös SM-sarjan joukkueita vastaan. Pienet nukahdukset täytyy vain hioa pois pelistämme ja ylivoima saada kuntoon. Joukkueemme esitys oli yksi kauden parhaista ja hyvä jatkumo edelliselle harjoituspelille. Tänään paikkansa maalissa hyvin täyttäneelle Ellalle tämä peli oli oiva harjoitus tulevan viikonlopun pelejä silmällä pitäen.

Norssille vielä kiitos harjoituspelin järjestämisestä ja hyvästä vastuksesta.

B-tyttöjen tehot

Elsa Rahikainen                          2+0
Saga Puuska                                1+1
Henriikka Väistö                         0+2
Ada Hupli                                     1+0
Emilia Sibelius                             1+0
Nelli Korhonen                            0+1

www.instagram.com/sbvantaabtytot

#salibandy #btytot #swagelokhelsinki #hellapoliisi #mbls.fi #promonafinlandoy #promona #mecatrade #ndttutkku #käpygrilli #meidänjengi #sbvantaa

 

 

08.07.2020B-tytöt jatkoivat Kesäliiga pelejään
07.07.2020B-tytöt starttasivat Kesäliigan
13.06.2020B-tytöt harkkapeleissä Lempäälässä
02.06.2020B-tytöt myöhäisissä kaudenpäättäjäisissä
12.03.2020SB Vantaa keskeyttää toimintansa koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi
12.03.2020Salibandyliiton sarjat on pysäytetty koronaviruksen vuoksi
09.03.2020B-tytöillä harkkapeli Espoossa
29.02.2020B-tytöt varmistivat kilpasarjan voiton Tuusulassa
27.02.2020B-tytöillä harjoituspeli poikien Black06 vastaan
20.02.2020Lastenteatteri Tatu ja Patu syömään - liput myynnissä

Siirry arkistoon »