C-tytöille voitto harkkapelistä GrIFK/Northern Starsista

06.03.2019

C-tytöt - GrIFK/Northern Stars 3-1

C-tytöt olivat kohdanneet SM-sarjaa pelaavan Grani/NS:n joukkueen jo kolmesti aiemmin tällä kaudella. Ottelut olivat päättyneet kaksi kertaa meidän voittoon ja kerran tasapeliin. Pelit ovat joka kerta olleet tasaisia ja vauhdikkaita. Tällaista peliä odotimme nytkin. Tämä kovatasoinen peli oli samalla hyvää valmistautumista sunnuntain sarjapeleihin ja puolentoista viikon päästä pelattaviin SM pudotuspelikarsintoihin.

Ensimmäinen erä oli meiltä ottelun huonoin. Vaikka sekään ei ollut huono! Ottelu oli ensimmäisestä sekunnista alkaen vauhdikasta ja 1vs1 tilanteiden värittämää. Saimme hyvin pidettyä vastustajan pois maalintekotilanteista. Paitsi kerran. Ajassa 3.12 vastustaja pääsi vapaasti vetämään parhaalta vetosektorilta, eikä erehtynyt. Oma pallollinen pelimme oli hieman hakemista ja sitä lähdettiin parantamaan toiseen erään.

Saimme selvästi paremmin kiinni pallollisesta pelistä tehtyämme pari kentällismuutosta. Ottelu kääntyi yhä enemmän ja enemmän kohti vastustajan maalia. Saimme luotua hyvin paikkoja, mutta vedot lähtivät turhan kaukaa, jolloin vastustajan maalivahdin oli helppo torjua ne. Oli hänellä muutama tyylikäs venytyskin. Peli oli vielä toisen erän jälkeen 0-1 vastustajalle. Erätauolla painotimme työn teon jatkumista, palkinto (eli maali) kyllä tulee sieltä. Samalla täytyy muistaa puolustaa tarkkaan.

 20190306_grani.jpg

Kolmannessa erässä pallollinen hallinta, ja etenkin maalipaikat, olivat meillä. Maali suorastaan roikkui ilmassa. Ja tulihan se sieltä! Ajassa 33:36 Nappari laittoi pallon rystyltä sisään maalinedustilanteesta. Islalle syöttöpiste tähän maaliin. Hyökkäyskentällä Elsa-Nappari-Isla oli erityisesti ottelun kolmannessa erässä hienoja vastahyökkäyksiä, vaikka maalit niistä jäivät vielä odottamaan itseään. 2-1 johtomaali syntyi ajassa 42.16 Sagan lavasta, Erikan syöttäessä maalin takaa.

Erika-Nelli-Saga kentällisellä oli yksi ottelun hienoimmista hyökkäyksistä, kun puolustaja avasi Erikalle laitaan, joka jatkoi Nellille keskelle ylös, joka jatkoi poikkarin Sagalle, joka latoi suoraan syötöstä. Tällä kertaa vastustajan maalivahti torjui vedon, mutta tällainen pallon liikuttaminen takaa hyviä maalipaikkoja jatkossakin! 3-1 maali syntyi pian edellisen jälkeen. Ajassa 42.59 Elsa ja Isla tekivät hyvää karvaustyötä. Isla katkaisi vastustajan avauksen, josta pallo päätyi Susalle. Hän veti nopeasti matalan vedon, ja pallo löysi tiensä maaliin. Kolmoskenttämme Néa-Susa-Wilma olivat energisellä päällä koko ottelun ajan, ja tekivät erittäin hyvää karvaustyötä, sekä loivat hyviä tilanteita vastustajan päässä. 

 Maalivahtimme Martsa ja Helena pelasivat ottelun puoliksi. Molemmille tuli muutama tärkeä torjunta. Täytyy tosin sanoa, että tänään onnistuimme hyvin vastustajan paineistamisessa, eivätkä he päässeet montaakaan kertaan vedoille asti. Peli päättyi siis meidän 3-1 voittoon.

Ottelun loputtua vedimme vielä kolmen pelaajan rangaistuslaukauskilpailun. Meiltä maalinteossa onnistuivat Nappari ja Wilma tyylikkäillä harhautuksilla (Wilman vauhti todennäköisesti jopa säikäytti vastustajan maalivahdin 😄). Martsa ja Helena molemmat torjuivat yhden vastustajan yrityksen, yhdestä he tekivät maalin. Näin ollen myös tästä kilpailusta voitto meille, lukemin 2-1.

Valmennus oli erittäin tyytyväinen joukkueen peli-ilmeeseen ja taistelutahtoon. Työnteko oli erittäin hyvällä tasolla! Myös pallollinen peli koheni loppua kohden koko ajan. Peli oli erittäin tasapainoinen kokonaisuus. Pelasimme tänään ottelun kahdella pakkiparilla, ja he jaksoivat hienosti vääntää jokaisessa vaihdossa. Tänään nimittäin sai vääntää. Pallon kanssa ei myöskään hätäilty paineen alla, vaan pidettiin liikkeessä niin kauan kuin oli tarve. Puolustajien keskinäinen kommunikointi ja porrastus parani myös ottelun edetessä koko ajan. Tästä on hyvä jatkaa kohti sunnuntaita ja viimeistä sarjapelikierrosta!

Tehot tänään:

Emmi Nappari                    1+0
Saga Puuska                        1+0
Susa Leppänen                   1+0
Elsa Rahikainen                  0+1
Isla Piispa                            0+1
Erika Lievonen                   0+1

 www.instagram.com/sbvantaabctytot

#salibandy #ctytot  #rainmakertyopaikat #winled #winledlighting #promonafinlandoy #mbls.fi #hellapoliisi #ravintolavagabonda #mecatrade #ndttukku #meidänjengi #sbvantaa

 

22.11.2020B-tytöille Camposta kaksi voittoa
31.10.2020B-tytöt Pyhäinpäivän vietossa Askolassa
18.10.2020B-tytöille kiireisen päivän päätteeksi mukaan 4 sarjapistettä
04.10.2020Naiset II aloitti sarjakauden Campossa
03.10.2020B-tytöt avasivat sarjakautensa kahdella voitolla
20.09.2020B-tytöt HämeCupissa
16.09.2020B-tytöt harjoituspelissä Hämeenkylässä
30.08.2020B-tytöt SM-karsinnoissa
26.08.2020B-tytöille niukka tappio viimeisessä Kesäliigapelissä
13.08.2020B-tytöt harjoituspelissä Naisten Edustuksen kanssa

Siirry arkistoon »