Tulevat ottelut

22.8.2019 18:30
SB-Pro - B-tytöt Ottelupaikka » 8.9.2019
B-tytöt - Pelicans Ottelupaikka »

Pelatut ottelut

19.5.2019 12:30
B-tytöt - ErVi B-Akatemia2 - 4 » 19.5.2019 10:30
B-tytöt - Flora (RU)3 - 4 »

SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Torstai  12.9.2019Joukkueiden valokuvaus

C-tytöille Pyhtäältä täysi pistepotti

09.02.2019

C-tytöt matkasivat lauantaina Pyhtäälle pelaamaan kilpasarjan otteluita Crackersin sekä VSS:n joukkueita vastaan. Vantaa oli voittanut molemmat joukkueet aikaisemmin kahdesti, mutta kummankin vastustajan otteet olivat selvästi parantuneet kauden kuluessa.

SB Vantaa – Crackers               7-0

Ensimmäiseksi Vantaa kohtasi turnauksen vastuu/kotijoukkueen Crackersin.  Vastustaja tuli päälle hanakasti ja peli meni alussa melkoiseksi punnertamiseksi. Kun Vantaa ei saanut heti maaleja alkoi joukkueeseen hiipiä aivan turhaan pieni tuskaisuus. Ottelun avausmaali tehtiin ajassa 7:01 Elsan keskelle eteen antamasta syötöstä, jonka Isla veti torjunnan kautta maaliin. Seuraava Vantaan maali (2-0) väsättiin ajassa 13.20 nopeiden syöttöjen päätteeksi. Elsa antoi pallon laitaa Islalle ja jatkoi itse kohti maalia. Isla syötti pallon liikkeessä olleelle Elsalle jolta lähti heti veto etuyläpeltiin.

20190209_Crackers.jpg

Toisessa erässä Vantaa ratkaisi ottelun tekemällä kaksi maalia. Ajassa 20:36 Nora katkaisi vastustajan syötön keskustassa ja täräytti heti vedon ylös vieden C-tytöt 3-0 johtoon. Tämä oli samalla C-tyttöjen kauden sadas sarjapelimaali. 4-0 maalissa Elsa pamautti pallon ylärimaan ja Isla puolestaan pamautti rimasta kimmonneen pallon maaliin ilmasta ajassa 27:28.

Kolmannessa erässä Vantaa pyöritti peliä paljon vastustajan päässä ja jatkoi maalintekoa. Isla syötti maalin takaa luukulle rynnänneelle Siirille, joka veti heti vastapallosta pallon maalin perukoille ajassa 39:38. Seuraava ja siis 6-0 maali tehtiin läheltä ajassa 42:24. Elsa tarjoili Islalle poikittaisen syötön, josta Isla sai vedettyä heti syötöstä. Isla seurasi maalivahdista kimmonneen oman vetonsa ja survoi pallon maaliin. Pelin viimeisessä maalissa Eevi painoi matalan vedon kohti vastustajan maalia ja Isla hoiti pallon veskarin torjunnan jälkeen läheltä sisään. Pelin viimeinen maali (7-0) oli yksi tämän viikonlopun monista veskarin torjunnoista tehdyistä maaleista.

VSS - SB Vantaa       1-12

Päivän toisessa pelissä tuli vastaan VSS ja tämäkin peli lähti hieman hermostuneesti liikkeelle. Valmennus oli myös sekoittanut tähän peliin ketjukoostumuksia tarkoituksenaan antaa pelaajille kokemusta eri pelipaikoista ja pelikavereista. Peli lähti liikkeelle oikeastaan Vantaan ajassa 4:46 tekemästä avausmaalista. Tässä maalissa Vantaa leipoi kolme hyvää sekä nopeaa syöttöä pelaajilta toiselle. Siiri syötti pallon maalin edessä poikittain Emmille, jonka suoran syötöstä tehty avausmaali painui läheltä maaliin. Vantaan toinen maali syntyi rankkarista ajassa 5:12 ja maalintekijänä oli Emmi. Hieman takkuisen erän viimeinen merkintä oli meille tehty kiusallinen maali. Hävisimme juoksukilpailun laidassa ja sieltä maalia kohti lähetetty pallo painui Martsan torjunnasta sisään ajassa 10:29, näistä 1-2 lukemista mentiin erätauolle.

20190209_VSS.jpg

Toisessa erässä alkoikin sitten Vantaan pyörremyrsky jossa leivottiin kaikkiaan 7 maalia ja näistä 5  vajaan kahden minuutin sisään. 1-3 maalissa Siiri antoi Emmille pallon laitaan josta Emmi antoi pallon rystyltä maalille juosseelle Siirille. Siirin rystynosto aivan maalinsuulta painui yli maalilinjan ajassa 16:37. Toista erää oli pelattu hieman vajaa 4 minuuttia kun Siiri katkaisi keskustassa vastustajan syötön ja laukkasi läpiajoon, joka päätyi 1-4 maaliin. Vain kahdeksan sekuntia tästä maalista ja Elsa hoiti Emmin vedosta maalivahdin torjunnasta kimmonneen pallon maaliin. 1-6 maalissa Lidi toimi syöttäjänä ja Nora maalintekijänä hyvällä maalin kattoon osuneella vedollaan. Tämä maali tehtiin ajassa 20:00. Peliä ehdittiin pelata vain 13 sekuntia ja peli oli jo 1-7 Vantaalle. Siiri antoi maukkaan syötön Elsalle, jonka takanurkkaan suuntautuneelle vedolle ei vastustajan maalivahti voinut mitään. Kun vauhtiin oli päästy,leivottiin vielä samalle minuuttiluvulle 1-8 maali. Siiri antoi hyvän syötön Emmille ja Emmi toimitti pallon lähietäisyydeltä maaliin kun peliä oli palattu 20:45. Toisen erän viimeisen ja 1-9 maalin teki Isla Elsan vedon reboundista melkein maaliviivalta.

Kolmannessa erässä C-tytöt värkkäsivät vielä kolme maalia. Näistä ensimmäisessä Isla syötti pallon ilmassa Elsalle, joka jatkoi pallon ilmasta maaliin. 1-10 maali syntyi kun erää oli palattu reilut kolme minuuttia. Seuraavassa maalissa Emmi haastoi vastustajan kulmassa ja toimitti ryöstämänsä pallon maalin nurkalla kytänneelle Saralle. Saran 1-11 maali kirjattiin pöytäkirjaan ajassa 38:11. Päivän viimeinen eli 1-12 maali lähti Islan mailasta ja syöttäjänä oli Elsa.

Valmennus on luonut tytöille 12 portaan tavoiteohjelman. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän tulisi saavuttaa viimeisissä kuudessa pelissä täysi pistepotti varmistaaksemme pääsymme jatkopeleihin. Jokainen porras edustaa yhtä pistettä ja tänään tytöt nousivat 4 porrasta. Portaita on vielä noustavana ja vastus kovenee entisestään, mutta kaikki portaat voidaan kavuta jos asenne ja keskittyminen on kohdallaan.

Tänään Vantaa pyöritti peliä hyvin ja saimme aikaiseksi hyviä syöttöketjuja sekä loimme paljon maalipaikkoja. Ensimmäisessä pelissä päästimme vastustajaa turhankin usein vetopaikoille, mutta onnistuimme kuitenkin pitämään omiin päästettyjen maalien määrän minimissään. Jos näistä kahdesta pelistä hakee parannettavaa olisi se varmasti pelaajien välinen kommunikaatio. Edelleenkin kuulee pelissä liian vähän toista pelaajaa ohjaavia ja auttavia huutoja. On myös harmillista jos pelaaja huutaa syöttöä vastustajan pelaajan takana. Monesti sokkona näille pelaajille annetut syötöt päätyvät vastustajalle. Älä siis huuda itsellesi syöttöä ellet ole vapaassa paikassa…….

 

C-tyttöjen tehot

Isla Piispa                                     6+3
Elsa Rahikainen                           4+5
Siiri Santala                                  3+3
Emmi Nappari                             3+3
Nora Vohlonen                           2+0
Sara Hietanen                             1+0
Eevi Salokannel                           0+1
Lidi Partti                                      0+1

www.instagram.com/sbvantaabctytot

#salibandy #ctytot #rainmakertyopaikat #winled #winledlighting #promonafinlandoy #mbls.fi #hellapoliisi #ravintolavagabonda #mecatrade #ndttukku #meidänjengi #sbvantaa #satanenrikki #joukkuepeli

 PS. Luitko jo uutisen SB Vantaan pelaajapolun kehittämisestä? Tässä linkki uutiseen.

16.08.2019Nettisivuilla häiriöitä
22.07.2019Tytöt kohti Uppsalaa ja World Talent Cupia
24.05.2019B/C-tyttöjen kauden palkitut ja katsaus kauteen
21.05.2019B/C-tytöt Tallinnassa
14.04.2019B-tytöt haastajafinaalin voittoon
11.04.2019B-tytöille voitto Ervi B-Akatemiasta
07.04.2019B-tytöt voitokkaina Rusalla
17.03.2019C-tyttöjen pudotuspelikarsinnat päättyivät tappioon
16.03.2019C-tytöt SM-pudotuspelikarsinnoissa Vaasassa
10.03.2019C-tytöt päättivät sarjapelinsä kahteen voittoon.

Siirry arkistoon »