Pelatut ottelut

19.5.2019 12:30
B-tytöt - ErVi B-Akatemia2 - 4 » 19.5.2019 10:30
B-tytöt - Flora (RU)3 - 4 »

SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Torstai  12.9.2019Joukkueiden valokuvaus

C-tytöt aloittivat HFC2019 turnauksen kahdella voitolla

|
04.01.2019

C-tytöt aloittivat pitkän peliurakkansa #HFC2019 turnauksessa kahdella perjantain pelillä.

C-tytöt – Vattjom IK (SWE)

Ensimmäisenä oli vastassa Vattjom IK:n joukkue Ruotsista. Peli alkoi Vantaan osalta hieman kuin käsijarru päällä ja vastustaja pääsi nopeasti läpiajoon veskarin nopeasta heittoavauksesta, mutta varmasti pelannut Helena torjui maalitekoyrityksen. Fyysisessä ja hyvävauhtisessa pelissä ote alkoi hieman siirtyä Vantaalle ja ajassa 13:45 paukahti tilastoihin C-tyttöjen ensimmäinen maali. Saga antoi pallon hieman etuviistoon Erikalle, joka täräytti pallon maaliin ylös suuntautuneella vedollaan.

hfc_vattjom.jpg

Toinen erä alkoi vastustajan ottamalla jäähyllä, mutta valitettavan takkuisesti sujunut ylivoima ei tuottanut tulosta. 2-0 maali saatiin kuitenkin aikaiseksi ajassa 23:38 kun Susan pitkä syöttö tavoitti maalia kohti juosseen Elsan. Elsalla oli hyökkäyksessä mukana Isla, jolle maalivahti ilmeisesti odotti Elsan syöttävän. Elsa veti kuitenkin pallon vapaaksi jääneeseen etunurkkaan. Vantaan kolmas maali tehtiin nopeasti edellisen jälkeen ja nyt asialla oli Saga, joka suti maaliedustalla edestakaisin kimmonneen pallon läheltä maaliin. Tämän jälkeen vastustaja otti jäähyn selkään taklaamisesta ajassa 25:37 ja heti perään vielä toisen jäähyn samasta syystä antaen Vantaalle tilaisuuden pelata 5-3 ylivoimaa reilun 20 sekunnin ajan. Valitettavasti tätäkään tilaisuutta ei pystytty täysin hyödyntämään, vaan ylivoimassa hätäiltiin aivan turhan takia. Ajassa 24:34 BiancoNero kannattajat olivat hetken ihmeissään, kun Vantaan tytöt päästivät vastustajan tekemään käsittämättömästi maalin. Pelaajamme katselivat aivan toisaalle ja olivat seisovin jaloin, kun vaihtoaitiosta juossut vastustaja rynni kulmasta annettuun vapariin ohi pelaajiemme ja veti ykkösestä pallon sisään. Pelin viimeisen maalin (4-1) teki Isla Elsan hyvästä syötöstä  tyhjiin, kun peliaikaa oli oikeastaan jäljellä vain sekunteja.

C-tytöt – Northern Stars C2

Toisessa ottelussa kohdattiin nopean huilimisen jälkeen Northern Starsin joukkue. Tämäkin peli lähti hieman yskähdellen liikkeelle, mutta vähitellen C-tytöt löysivät rytminsä. Ajassa 4.15 katkaisi Saga ensin vastustajan syötön, veti pallon kohti maalia ja seurasi vielä oman kimmokkeensa sisään tehden aivan lähietäisyydeltä 1-0 maalin. Tätä maalia seurasikin sitten kuusi muuta Vantaan maalia, jotka olivat hyvien yhdistelmien tuloksia. Ajassa 7:58 Saga antoi hyvän syötön takaviistoon Susalle, joka teki hienolla matalalla vedolla tilanteeksi 2-0. Kun Susa oli päässyt alkuun, niin toinen maali syntyikin jälleen Sagan hyvästä poikittaisesta syötöstä johon Susa rynni vetämään pallon maaliin. Susan 3-0 maali tehtiin ajassa 11.10 ja erässä ei tämän jälkeen ollut muita tilastoituja tapahtumia.

HFC_C_NSCII_.jpg

Toisessa erässä jalkavammastaan toipunut Nora avasi pallon laadukkaasti laitaan Islalle, joka otti laidasta muutaman juoksuaskeleen keskemmälle ja vetäisi 4-0 maalin ylös ja etunurkkaan. Ajassa 23:53 syötti Erika nappisyötön maalin takaa etunurkalle nousseen Noran lapaan. Nora siirsi pallon etunurkasta sisään vieden C-tytöt 5-0 johtoon. Seuraava ja siis 6-0 maali olikin taas Susan käsialaa. Susa syöksyi jälleen maalille ja Erikan taitava poikittainen syöttö osui suoraan Susan juoksulinjalle. Illan viimeinen maali oli myös hienon yhdistelmän tulos. Siiri teki pitkän kaartavan juoksun kohti maalia, mutta jätti pallon siististi taakse Elsalle, jonka tarkka veto painui takayläpeltiin. Pelin viimeinen (7-0) maali kirjattiin pöytäkirjaan ajassa 28:40. Hyvin torjuneelle Martsalle ansaitusti siis nollapeli.

Koko joukkue täytti paikkansa hyvin ja pelasi yhtenäisesti. Millan esitykset vain paranevat kauden edetessä ja Ada sen kuin kohentaa pallovarmuuttaan. Susakin oli varsinkin toisessa pelissä aivan liekeissä ja Erika ehti moneen paikkaan. Jotta ei aivan ylpistyttäisi ennen huomisen paljon kovempia pelejä, on hyvä kuitenkin todeta erikoistilannepelaamisemme (3 x YV ilman maaleja, vapareiden puolustaminen, omat vaparit) kaipaavan vielä parantamista. Olimme myös hieman ihmeissämme kiihkeästi tilanteisiin ja iholle tulleiden ruotsalaisen vastustajien kanssa ja hävisimmekin yllättävän paljon kaksinkamppailuita mikä ei ole ihan suotavaa.

Osa joukkueen pelaajista pelaa pelejä kahdessa sarjassa ja siksi valmennus lepuuttikin osaa pelaajistamme. Edessä on vielä kaksi raskasta turnauspäivää,  ja jotta pelit jaksetaan pelata sillä tempolla ja tasolla kun tarvitsee, on kaikkien hyvä levätä kunnolla ja nukkua riittävän pitkä somesta vapaa yöuni.

C-tyttöjen tehot

Saga Puuska                                2+3
Susa Leppänen                           3+1
Elsa Rahikainen                          2+1
Erika Lievonen                            1+2
Isla Piispa                                    2+0
Nora Vohlonen                          1+1
Siiri Santala                                 0+1

www.instagram.com/sbvantaabctytot

#salibandy #HFC2019 #helsinkifloorballcup #ctytot #rainmakertyopaikat #winled #winledlighting #promonafinlandoy #hellapoliisi #ravintolavagabonda #mecatrade #ndttukku #meidänjengi #sbvantaa

 

24.05.2019B/C-tyttöjen kauden palkitut ja katsaus kauteen
21.05.2019B/C-tytöt Tallinnassa
14.04.2019B-tytöt haastajafinaalin voittoon
11.04.2019B-tytöille voitto Ervi B-Akatemiasta
07.04.2019B-tytöt voitokkaina Rusalla
17.03.2019C-tyttöjen pudotuspelikarsinnat päättyivät tappioon
16.03.2019C-tytöt SM-pudotuspelikarsinnoissa Vaasassa
10.03.2019C-tytöt päättivät sarjapelinsä kahteen voittoon.
06.03.2019C-tytöille voitto harkkapelistä GrIFK/Northern Starsista
02.03.2019B-tytöille täysi pistepotti hivenen tahmeiden esitysten jälkeen

Siirry arkistoon »