Naisten edustuksen valmennukseen muutoksia

18.03.2020

Naisten edustuksen valmennuksesta kaudella 2020-2021 vastaavat Tiina Ahlstedt ja uutena joukkueeseen liittyvä Jouni Välimaa. Joukkueen pitkäaikainen valmentaja Anssi Kiviharju siirtyy viettämään ansaittuja "eläkepäiviä". Naisten edustus kiittää Anssia menneistä vuosista ja toivottaa leppoisia "eläkepäiviä". Toivottavasti Anssi nähdään ensi kaudella katsomon puolella.

Tiinan mietteitä: Tiina_Ahlstedt_reunat.jpgLähdin mukaan naisten valmennukseen viime keväänä. Nyt kun joukkueen pelaajat ovat tulleet tutuiksi jäisi työ täysin kesken ja siten päätös jatkaa oli helppo. Joukkueessa on pelaajia, joiden potentiaalista ei vielä ole nähty kaikkea ja uskonkin että ensi kaudella pelaamme entistä rohkeampaa, liikkuvampaa ja monipuolista peliä. Jounin liittyessä valmennukseen selkeä suunta on peli-informaation lukemisen korostaminen ja pelaajien rohkaiseminen luovien ratkaisujen löytämiseen kentällä.

Junioriyhteistyö on lähtenyt hyvin liikkeelle, rohkeita ja taitavia nuoria onkin jo nähty naisten joukkueen peleissä. Yhteistyötä jatketaan tiiviisti, sillä se on ehdotonta joukkueen tulevaisuuden ja uusiutumisen kannalta.

Tavoitteena kaudella 2020-21 on oivalluksia, yhdessä onnistumista, kehittyminen, voittaminen sekä mahtavia pelikokemuksia. Haemme mukaan ennakkoluulottomia, mukautumiskykyisiä ja taitavia joukkuepelaajia.

Kyselimme hieman Jounilta faktaa ja mietteitä:Jouni_Valimaa.jpg

Ikä: 54

Horoskooppi: Härkä ja Kiinalaisessa: Tuli/Hevonen

Haasteet: Pitää mielen virkeenä.

Taustaa: Urheilun saralla pelaajana jääkiekossa ja salibandyssä, sekä useita vuosi salibandyn poikien juniorivalmentajana. Naiset tuo uudet hasteet.

Jos totta puhutaan, tämäkin haste tuli puun takaa ja yllättäen. Pienen harkinnan jälkeen päätin ottaa hasteen vastaan.

Motto: Näytöt puhukoot puolestaan. Mitään ei saa ilmaiseksi, jos ei uskalla.

Naisten edustus tulee järjestämään try-out -tapahtumia huhti-toukokuun aikana, mikäli koronavirusepidemia on rauhoittunut siihen mennessä. Tarkemmat ajat ja paikka tullaan ilmoittamaan myöhemmin. Jos olet kiinnostunut pelaamisesta joukkueessa, voit tiedustella asiaa sähköpostilla: tiina.ahlstedt@sbvantaa.fi.

21.05.2021Naisten edustus 1. divisioonan C-lohkoon
20.05.2021Kesän salibandy- ja liikuntaleirit: Varisto ja Kivistö
19.05.2021Naisten edustukseen pelaajia - joukkueen kasaaminen käynnissä
16.04.2021Juha Kuosa naisten edustuksen valmentajaksi
11.04.2021Sinustako naisten edustuksen pelaaja?
21.02.2021Naisten edustus F-liigakarsintoihin
21.11.2020Uusi lohkojako - kaksi tappiota
30.08.2020Suomen Cup päättyi 1. kierrokseen
14.05.2020Naisten edustuksen lohkojako selvinnyt
19.04.2020Naisten edustukselle liuta uusia soppareita

Siirry arkistoon »