Häviöstä huolimatta hilpeä bussimatka takaisin kotiin

20.03.2019

Vantaan naiset pelasivat viikonloppuna viimeisen runkosarja pelin Turussa Loistoa vastaan. Panokset peliin olivat kovat, sillä voitolla Vantaa varmistaisi paikkansa liigakarsinnoissa. Kuitenkin oli selvää, että pelistä ei helppo tule, sillä vastaan asettui loistavan kauden pelannut Loisto. Viime kohtaaminen Myyrmäessä oli päättynyt tylysti 1-13 lukemin Loiston eduksi, mutta nyt kuitenkin vain voitto kelpaisi Vantaan naisille.

Ensimmäisessä erässä Loisto sai pelistä paremman otteen ja paukutti ensimmäiseen 10 minuuttiin 5 maalia tasaiseen tahtiin. Viidennen maalin jälkeen Vantaa otti aikalisän, joka selkeästi kannatti, sillä tämän jälkeen Vantaa sai pelistä otteen eikä Loiston maalijuhlia enää nähty vähään aikaan. Sen sijaan Miia Kokko antoi joukkueellensa toivoa pommittamalla pallon lopulta Loiston verkkoon Minna Nurmisen syötöstä ekan erän lopussa. Toiseen erään lähdettiin lukemissa 5-1.

Toinen erä oli Vantaalaisten. Puolustus ja hyökkäyspää näytti toimivat hyvin ja naisilla oli hyvä flow päällä koko erän ajan. Loisto jäi tokan erän maalitta ja Vantaa sen sijaan sai pallon Loiston maalivahdin taakse kahdesti. Vantaan toinen maali syntyi kakkoskentän huikeasta maalinedus pelaamisesta, josta Jenni Juntunen pääsi laukomaan pallon maaliin Pia Vallinevan syötöstä. Kolmas maali oli taas Elisa Kososen huikea yksilösuoritus maalin edessä, josta hän sai lopulta pallon maaliin tarkalla rystyllään. Kolmanteen erään lähdettiin kutkuttavasta 5-3 tilanteesta.

Kolmannessa erässä Loisto kuitenkin kasvatti johtoaan kahdella maalilla, Vantaan jäävän maalitta. Pelin lopputulos oli lopulta 7-3, joka tarkoitti sitä, että naisten nousu liigakarsintoihin oli kiinni enää Hatsinan ja LosBin kohtaamisesta, joka pelattiin samaan aikaan Jyväskylässä. Losbin voitolla Vantaa nappaisi viimeisen paikan liigakarsintoihin.

Ja niinhän siinä kävi. Losb nappasi 4-7 voiton Hatsinasta, joka tarkoitti että Vantaan pelit jatkuu liigakarsintojen 1. vaiheessa. Vantaan ottelupariksi asettuu hyvän kauden pelannut Blue Fox. Joukkueet pelaavat keskenään kolmesta otteluvoitosta, häviäjä ulos ja voittaja jatkaa 2. vaiheeseen. Pelit aloitetaan tulevana viikonloppuna!

Tsemppiä Naiset!

#2 Marika

20.02.2020Lastenteatteri Tatu ja Patu syömään - liput myynnissä
17.02.2020Vantaan kasvatteja naisten edustuksessa
01.01.2020Salibandypainotteinen liikuntaleiri hiihtolomalla Pähkiksessä
11.12.2019Naisten edustukselle voitto ja tappio neljännestä turnauksesta!
07.12.2019Kauden kolmas turnaus Ruskeasuolla 17.11.
27.10.2019Naisten edarille neljä pistettä kotiin Masalasta
14.09.2019EA CUP 15.9. Naisten edustus messissä
06.08.2019Naisten edustus etsii maalivahtia
27.06.2019Meille pelaamaan?
02.05.2019Tiina Ahlstedt naisten valmennukseen

Siirry arkistoon »