Naiset starttasivat vuoden taisteluvoitolla

06.01.2019

Mikäs parempi tapa aloittaa vuoden ensimmäinen viikonloppu kuin kotipelillä! Poikkeuksellisesti SB Vantaa pelasi molemmat viikonlopun pelinsä Tikkurilan Urheilutalolla. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asteli Santa’s United. Rovaniemellä Joulupukin apurit veivät tiukan ottelun rankkareilla numeroin 6-5.

SB Vantaan rosteri oli hieman kaventunut flunssan sekä loukkien takia, mutta se ei mustavalkoisia pidätellyt. Joululomalla kuntoon laitettu mentaalipuoli tuotti tulosta ja ajassa 13:45 #28 Bea Karling avasi Vantaan pistetilin #17 Wilma Leimuvaaran syötöstä. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin SB Vantaan 1-0 johdosta.

Toista erää oli pelattu vajaat kymmenen minuuttia, kun vastustajan veto lipesi #23 Pauliina Pekin sormista maaliin ja näin peli oli tasan 1-1. Noin kuusi minuuttia myöhemmin Vantaa pääsi kokeilemaan ylivoimaa. Juuri kun ylivoima oli päättynyt, latasi joukkueen kapteeni #38 Tiia Rännäli legendaarisen lämärinsä ja vei SB Vantaan 2-1 johtoon. Kolmas erä ei ollut järin tapahtumarikas. Kun päälle viisi minuuttia oli pelattu, #25 Elisa ”Ellu” Kosonen pisti taululle ottelun loppulukemat 3-1.

Vantaan parannettu karvaus blokkasi loistavasti Rovaniemeläisten avausyritykset ja mitä karvauksen ohi pääsi, niin puolustus hoiti hienosti. Jos joukkueen värit ovat musta ja valkoinen, niin varmasti samaa sävyä löytyy monenkin pelaajan kropasta. Useita vaarallisia vetoja peitettiin rohkeasti ja todella uhrauduttiin joukkueen puolesta. Voitto punanuttuja vastaan tuli hyvällä taisteluasenteella ja nimenomaan Joukkueena isolla j:llä.

SB Vantaan paras pelaaja: #25 Elisa ”Ellu” Kosonen