RSS Panthers - Naiset edustus (7 - 3)

Aika: 15.10.2022 11.30
Paikka: Liikuntakeskus Buugi
Sarja: 1. divisioona

Ensimmäiseen peliin vastaan asettui RSS panthers. Joukkue lähti peliin hieman tahmealla jalalla ja vastustaja iski heti alkuun maalin ajassa 1:40. Hieman tämän jälkeen, kun peliä oli kulut reilu viitisen minuuttia Karoliina Pohja tasoitti Janessa Aulénin syötöstä. Harmillisesri RSS panthers iski seuraavaan maalin ajassa 10:47. Tästä ei kuitenkaan lannistuttu ja hieman ennen ensimmäisen erän loppua Tara Vaittinen tasoitti pelin Ellen Partasen syötöstä.

Toiseen erään lähdettiin tasalukemista 2-2. Heti erän alkuun RSS panters iski yhden maalin, jota harmilliseti seurasi vielä kaksi maalia. RSS panters pääsi 5-2 karkumatkalle. Erän loppuun saatiin vielä kavennus, kun Karoliina Pohja laittoi pallon maaliin hienolla rangastuslaukauksella.

Kolmanteen erään lähettiin 5-3 takaa-ajo asemissa. Heti erän alkuun saatiin hakea maalia ylivoimalla kahteen otteeseen, mutta siitä huolimatta ei maalinteossa onnistuttu. Viimeisellä viidellä minuutilla RSS panthers teki vielä kaksi maalia. Tuloksesta huolimatta yritystä joulkueelta ei puuttunut ja päästiin välillä hyvin myös pyörittämään peliä vastustajan päässä. Vastustaja kuitenkin rokotti tehtyistä virheistä hanakasti ja peli päättyikin RSS panthersille lukemin 7-3. Pelin parhaana pelaajana palkittiin Tara Vaittinen.

1 - 001:40VastustajaVastustaja
1 - 105:04Pohja KaroliinaAulén Janessa
2 - 110:47VastustajaVastustaja
2 - 213:32Vaittinen TaraPartanen Ellen
3 - 215:41VastustajaVastustaja
4 - 223:54VastustajaEi syöttäjää
5 - 227:44VastustajaVastustaja
5 - 3 (rang.)28:22Pohja KaroliinaEi syöttäjää