Naiset edustus - SB-Pro II (6 - 5)

Aika: 24.9.2022 16.00
Paikka: Riihimäen urheilutalo
Sarja: 1. divisioona

La 24.9.  toisessa pelissä vastustajaksi asettui SB-Pro ja "pelätyt" Kujalan sisarukset vastassa.

Peli lähti käyntiin SB Vantaan komennuksessa, ainakin maalinteossa. Ajassa 3.52 Julia nousi pakkipaikalta ja niittasi ekan maalin syvälle verkkoon.

4 minuuttia myöhemmin monitaituri Karoliina teki joukkueen toisen maalin ja tilanne oli Vantaalle 2-0.

Toisen erän alkuun vastustaja tuli ahnaasti ja kavensi 2-1 tilanteen ajassa 15.10. Seuraavat 5 minuuttia olivatkin sitten aikamoista rumbaa päästä päähän ja ehkä vastustajan pienoista painostusta, mutta Essi sai kaivettua pallon itselleen ja antoi hyvän syötön Nicolinille, joka laitto pallon maaliin ja tilanteeksi 3-1. Aivan toisen erän lopussa vastustaja kavensi vielä pelin lukemiin  3-2.

Kolmas erä alkoikin vastustajalla samalla tavalla, kun toinen erä, vastustaja teki maalin ajassa 31.46 ja tilanne olikin yhtäkkiä 3-3. Tästä lähdettiin vuorovedoin sitten eteenpäin. Ajassa 32.24 teki Ellen maalin Essin syötöstä ja taululla lukemat 4-3. Ajassa 33.34 vastustaja tasoitti ottelun 4-4 ja ajassa 37.10 SB-Pro meni ensimmäistä kertaa johtoon. 4-5 tilannetta ei kestänyt kauan, kun ajassa 39.10 Essin syöttö tavoitti Pinjan maalin kulmalta ja reikäpallo oli maalissa ja tulostaululla lukemat 5-5. Vielä kaivattiin se loppu rutistus ja sieltä se myös löytyi. Ajassa 40.32 Karoliina iski loppulukemiksi 6-5 ja SB-Pron kovasta 6 pelaajan painostuksesta huolimatta Milla ei päästänyt palloa enään selän taakse ja peli oli taputeltu.

Tästä on hyvä jatkaa kautta seuraaviin peleihin.