Paikka: Arkadia Halli
Sarja: 2-divisioona, A-sarja

Naisten edustukselle voitto ja tappio 2.2 pelatussa turnauksessa!

Ensimmäisessä pelissä naiset kohtasivat SB Pron kakkosjoukkueen.

Heti pelin alkuun naisten mukana kulkeneet juniorit Henriikka Väistö ja Emilia Sibelius tarjoilivat pelin ensimmäisen maalin. SB Pro heräsi tämän maalin jälkeen ja tasotuksen iski Heli Karvonen ajassa 03:35. Ensimmäisen erän loppupuolella Oona Ahlstedt iski pukukoppi maalin Sini Saanavuon syötöstä.

Toinen erä mentiin molempien joukkueiden osalta maalitta, vaikka SB Vantaalla oli tilaisuus iskeä 2 minuutin ylivoiman aikana.

Kolmannen erän alkuun SB Pro iskee kahteen kertaan ja naisten otettua aikalisä tilanne oli 3-2 Pro:lle. Valmennusten taikasanojen jälkeen naiset iskevät peräti kaksi maalia. Maalin tarjoilevat Jenni Juntunen (Anu Ruokonen) ja Oona Ahlstedt (Jenni Juntunen). Sb Vantaan naiset voittavat pelin 3-4! Naisten tolppien välissä pelasi Ada Hiltunen.

Toisessa pelissä naiset kohtasivat Kirkkonummi Rangersin. Naisten maalia vartioi Heini Vanne.

Peli oli tiukkaa puolin toisin ja kaksi ensimmäistä erää molempien joukkueiden suhteen maalitta. Kolmannen erän alkuun Rangersin Eeva Jänkä iskee pelin ensimmäisen maalin. Pian tämän jälkeen naiset ottavat aikalisän, jonka johdosta maalivahti Vanne otettiin kolmesti pois jotta voitaisiin yrittää pakkomaalia kuudella pelaajalla. Yrityksistä huolimatta summersin soidessa Kirkkonummi Rangers voittaa pelin lukemin 0-1.