Salibandykoulut kaudella 2016 - 2017

ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ, TÄSTÄ PÄÄSET SELAILEMAAN RYHMIÄ.


KEVÄT 2017 LISÄINFOA ILMOITTAUTUMISEEN:

Salibandykouluihin voi ilmoittautua kevään ajaksi yllä olevasta linkistä. Jos lapsesi on ollut syksyllä mukana ryhmässä ja on jatkamassa pelaamista keväällä, ei lasta tarvitse ilmoittaa uudestaan keväälle. Laitamme infokirjeen ja laskun tulemaan vuoden vaihteen jälkeen.

Jos lapsesi ei jatka ryhmässä, tulee siitä ilmoittaa sähköpostitse salibandykoulut@sbvantaa.fi


Mitä salibandykoulut ovat?

Salibandykoulut ovat 5 - 10 -vuotiaille pojille ja tytöille tarkoitettuja salibandyn harrasteryhmiä (sekaryhmiä). 

Otamme ryhmiin uusia pelaajia koko kauden ajan, mikäli ryhmissä on tilaa. 

Salibandykouluissa ohjelmassa pääpaino on pelaamisessa ja perusliikuntataitojen vahvistamisessa. Samalla opitaan salibandyn lajitaitojen perusteita - sääntöjä ja mailan käsittelyä. Salibandykoulut toimivat myös pohjana joukkueisiin siirtymiselle niillä lapsilla, jotka ovat joukkuetoiminnasta kiinnostuneita. 

Tytöille on sekaryhmien lisäksi omia ryhmiä. 

Salibandykoulut harjoittelevat kerran viikossa (G-ryhmät kahdesti viikossa, kts. ylävalikko Pojat ja sieltä G2009 ja G2010) sekä pelaavat kauden aikana 3 sunnuntaina Kortteliliiga-turnauksia toisia ryhmiä vastaan. Kausi huipentuu toukokuussa 28.5.2017 järjestettävään kortteliigojen väliseen kauden päätösturnaukseen.

Missä ja milloin? 

Salibandykoulut toimivat Rajatorpan kallisuojassa, Kivimäen, Kartononkosken ja Kanniston kouluilla sekä Espoossa Leppävaarassa.

Ryhmät ja harjoitusajat klikkaamalla tästä 

Maksut ja varusteet 

Toimintamaksutietoja tästä linkistä.

Varusteet, kts. tästä.

Lisätiedot 

Lisätietoja sähköpostitse salibandykoulut@sbvantaa.fi sekä puhelimitse Erika Svahnilta, 045 350 9955. 

Salibandykoulujen sponsorina toimii Aktia-pankki.


Poikkeuspäivät 

Pidätämme oikeuden perua yksittäisen vuoron kauden aikana, mikäli koulu ottaa vuoron omaan käyttöönsä koulun tapahtumien, esim. vanhempainillan, takia.

Vain tytöille tarkoitetut ryhmät

 Tyttöjen omat salibandyjoukkueet:

Perhesähly

Perhesähly on 3-6 -vuotiaalle lapselle ja aikuiselle yhdessä. 

 Oma ryhmä 4-6 vuotiaille tytöille + aikuiselle!

Nuorten harrastesalibandyryhmät

Uudet poikien joukkueet

Olemme perustaneet loppukeväästä 2015 uusia poikien joukkueita. Joukkueet harjoittelivat loppukevään tutustumisen merkeissä kerran viikossa, varsinainen joukkuetoiminta alkaa elokuussa. Tervetuloa mukaan! Joukkueet pelaavat oman ikäluokkansa sarjapelejä ja harjoittelevat kahdesti viikossa.

Salibandyn kerhomaailman säännöt

Lapsille ja nuorille on salibandyssa omat sääntönsä. Niitä noudatetaan ensisijaisesti ja vasta niiden jälkeen sovelletaan liiton virallisia kilpailusääntöjä. Tutustu kerhomaailman sääntöihin tästä linkistä.

Salibandyliiton julkaisemaan Junnuoppaaseen voit tutustua tästä linkistä. Opas on tarkoitettu ensisijaisesti vanhemmille, jotka haluavat ytimekästä tietoa 6-13 -vuotiaiden lasten pelaamisesta ja kilpailemisesta.

Kiinnostaako salibandykoulujen valmentaminen?

Jos olet kiinnostunut salibandykerhojen valmentamisesta tai apuvalmentajana toimimisesta, ota yhteyttä Erika Svahniin, puh. 045 350 9955 tai Mikko Kujamaan, puh. 045 276 1320, spostilla sbvantaa@sbvantaa.fi. Heinäkuussa puh. 050 344 3296/Riitta Hellgren.


aktia-logo.jpg

Tiesitkö, että Aktia-pankki tukee Aktia-säätiö Vantaan kautta SB Vantaan juniorityötä? Aktia kanavoi tuottojaan jakamalla tukea mm. urheiluun ja erityisesti lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukemiseen.

Lue lisää Aktian pankki-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalveluista tästä linkistä.


Tervetuloa mukaan SB Vantaan salibandykouluun!


Ajankohtaista

Kortteliliigojen kauden päätöstapahtumat (15.05.2015)
Kortteliliigaat ovat viimeistä kertaa sekä kauden päätösturnausta vailla valmiit tältä keväältä.   Kauden päätöskerta omalla vuorolla Aikuinen on tervetullut mukaan..

Salibandykouluilla kaveritreenit, tule mukaan kokeilemaan! (27.10.2016)
SB Vantaan Salibandykouluilla on edessä Kaveritreenit, joihin haluamme kutsua mukaan ryhmiemme pelaajien kavereita sekä muita kiinnostuneita mukaan kokeilemaan salibandyä..

Oxdog ja Intersport Sello SB Vantaan uudet varusteyhteistyökumppanit (01.08.2016)
SB Vantaa, Oxdog ja Intersport Sello (kauppakeskus Sello, Espoo) ovat tehneet varusteyhteistyöstä kolmikantasopimuksen, jonka tarkoituksena on tarjota laadukkaat..

Kesän ensimmäinen leiriviikko pidettiin Energia Areenalla (15.06.2016)
Kesäkuun ensimmäisellä lomaviikolla 6.-10.6. oli vuorossa kesäleirit Energia Areenalla. Tänä vuonna olimme jakaneet leirin suoraan Taitoleiriin tai salibandypainotteiseen..

Salibandykoulujen Kauden päätös-turnaus 25.5 (13.05.2014)
Salibandykoulujen kauden päätösturnauksen otteluohjelma on valmistunut ja löydät sen täältä.   Kaikki pelaajat tulevat paikalle 30 min ennen ensimmäisen pelin..

25.05.2013  Salibandykoulujen kausi huipentuu kevätturnaukseen
01.12.2012  Junnuopas - pikasukellus 6-13 -vuotiaiden säbään
08.09.2012  Rajatorpan kalliosuojan sunnuntai ryhmät aloittaa 9.9.12
09.06.2012  Salibandykoulut päätettiin kevätturnauksen merkeissä
31.08.2011  Salibandykoulujen valokuvaus