Otteluraportti - Syyskausi voitokkaasti pakettiin

17.12.2019

M-TEAM - SB VANTAA 2-3 (0-1, 0-0, 1-3)
Tilastot

Miesten edustusjoukkueen syyskausi paketoitiin komeissa puitteissa viime lauantaina, kun Edaria isännöi Klaukkalan Arkadia-hallissa M-Team. Illan ottelusta muodostui vähämaalinen ja tiukka taisto, SB Vantaa onnistui lopulta loppuhetken maalilla kampeamaan itsensä voittajaksi ja nappasi mukaansa tärkeät kolme sarjapistettä.

Peli ei ehtinyt vanheta kuin kolme minuuttia, kunnes M-Teamin ykköstykit olivat asialla, Antti Itkonen tarjoili ja Sampo Laukkala viimeisteli. Avauserän toista tilastomerkintää saatiinkin sitten odottaa viime sekunneille, aikaan 19:54 kotijoukkueelle kahden minuutin rangaistus.

Ottelun toisen erän alun ylivoimaa ei onnistunut SB Vantaa hyödyntämään ja muutenkin koko kaksikymppinen edettiin tarkasti ja tiukasti puolustaen. Erään ei ainoatakaan tilastomerkintää saatu, torjunnat toisessa M-Team 6 ja SB Vantaa 7.

Päätöserässä alettiin sitten tosissaan taistelemaan pisteistä, heti avausminuutin päätteeksi pääsi Edari jälleen ylivoimalle, mutta taaskaan ei tulosta saatu aikaan. Asko Santerolle tuomittiin kolmen minuutin jälkeen kaksiminuuttinen, mutta tuon vantaalaisjoukkue hoiti tyylikkäästi pois taululta. Vieraiden avausmaali nähtiin lopulta aikaan 46:37, kun Leevi Auranen tarjoili ja Samuli Thamm ampui kauden kolmannen osumansa. Hetki tämän jälkeen pääsi Edari taas ylivoimalle ja kolmas kerta toden sanoo. Toni Koskela ampui aikaan 50:37 Lari Sorsan syötöstä SB Vantaan ensimmäistä kertaa pelissä johtoon. Vieraiden kuitti nähtiin vain vajaa minuutti myöhemmin, maalintekijänä Oliver Sedoff, syöttöpiste jälleen Itkoselle. Illan draamankaari sai kuitenkin huipennuksensa vain 15 sekuntia ennen päätössummeria, kotijoukkueen merkkaus uinahti kulmavaparista, Toni Koskela toimitti pallon maalin eteen, josta Samuli Raumanni sijoitti ottelun päätöslukemiksi 2-3.

Erikoista

M-Team vei kotiottelunsa Klaukkalaan hienoihin puitteisiin. Arkadia-halli tarjoaa loistavat olosuhteet pääsarjasalibandylle ja yleisöäkin oli löytänyt mukavasti paikalle (189 katsojaa).

Muuta

Ottelun tehomiehet olivat kahden pisteen iltaa viettäneet Toni Koskela (1+1) ja Antti Itkonen (0+2), joka sai komeat 500 tehopistettä täyteen Divarissa.

Palkitut

Kotijoukkueen parhaana palkittiin Jere Rekilä, SB Vantaalta Leevi Auranen. Edarin ottelun MVP oli Samuli Thamm.