Otteluraportti - Pirkat toistamiseen parempi

12.12.2019

SB VANTAA - PIRKAT 4-7  (0-0, 3-5, 1-2)
Tilastot

Miesten edustusjoukkueen vieraaksi tiistai-iltana saapui Pirkat. Sarjan avauskierroksella kohdattu toinen Divarin sarjanousijoista oli toistamiseen tällä kaudella SB Vantaata parempi ja vei pisteet mukanaan päätösnumeroin 4-7.

Ottelun avauserä ei paljoa kerrottavaa tarjonnut, torjunnat kotijoukkue 10, illan vieras 6. Maaleja ei ensimmäiseen kahteenkymppiin nähty.

Pelin toiseen erään hanat sitten aukesivatkin ja kunnolla. Pirkat aloitti maalinteon jo 17 sekunnin pelin jälkeen ja jatkoi tämänkin jälkeen vahvaa kääntöpeliään rokottaen melkeinpä aina paikan saatuaan. Aikaan 35:05 vierasjoukkue karkasi jo 0-4 johtoon, jonka jälkeen lopulta koitti Edarin illan ensimmäinen. Viime kaudelta tuttu tutkapari järjesteli pelin, maalintekijänä Samuli Thamm, syöttäjänä Matti Siitonen aikaan 35:36. Erän viimeinen minuutti tarjosi peräti kolme maalia, Pirkat onnistui ensiksi aikaan 39:07, 15 sekuntia myöhemmin viimeisteli Toni Koskela Jesse Tolvasen esityöstä ja vielä 16 sekuntia ennen erätaukosummeria ampui Isto Ohvanainen Asko Santeron syötöstä erätaukolukemiksi 3-5.

Erän lopun koppimaalien toivottiin siivittävän Edarin hurjaan kiriin, mutta näin ei käynyt. Päätöserän ensimmäinen tilastomerkintä ajassa 45:05, kun Matti Siitoselle tuomittiin kahden minuutin rangaistus, tämän kuitenkin kotijoukkueen alivoima kyykkäsi tyylikkäästi pois taululta. Heti erän puolivälin jälkeen karkasi Pirkat kuitenkin taas kolmen maalin johtoon ja kun SB Vantaan kavennus nähtiin vasta ajassa 59:41 Lari Sorsan toimesta, ei todellista kiriä pystynyt vantaalaisryhmä luomaan. Vielä kertaalleen pallo kimpoili pelaajien jaloista tyhjään kotijoukkueen maaliin, joten päätöslukemat Temppelin tiistai-illassa 4-7.

Erikoista

Molemmat joukkueiden kauden kohtaamiset päättyivät Pirkkojen voittoon samoin numeroin 7-4.

Muuta

Viime ottelussa kauden maalihanansa avannut Isto Ohvanainen osui jälleen, luottosoturi lähtee kalenterivuoden viimeiseen peliin tämän viikon lauantaina kahden pelin maaliputkessa.

Palkitut

Edarin ottelun MVP ja Wanda's ottelun nälkäisin pelaaja Matti Siitonen. Lady Bodycare pelin herrasmiespelaaja Samuli Thamm.