Otteluraportti - Edari nollasi Blackbirdsin

23.01.2019

SB VANTAA - BLACKBIRDS 9-0  (3-0, 1-0, 5-0)
Tilastot

Miesten edustusjoukkueen vieraana sunnuntai-iltana Myyrmäen Urheilutalolla nähtiin SB Vantaan kanssa samoista sijoista taisteleva Blackbirds. Edari tarjosi kotikaukalossaan melkoisen esityksen ja lähetti lopulta laadukkaan vierailijan kotimatkalle ilman sarjapisteitä tai ainoatakaan tehtyä maalia.

Ottelun avausosumasta vastasi kotijoukkueen kolmoskentällinen, kun aikaan 7:54 ampui Isto Ohvanainen Matti Siitosen syötöstä pallon yläkulmaan. Blackbirdsin ykköspyssyihin kuuluva Petri Pyysing pääsi erän puolivälin jälkeen yrittämään tasoitusta rangaistuslaukauksesta, mutta Edarimaalilla loistanut Niilo Nevalainen nollasi yrityksen tyylikkäästi. Vain reilu minuutti myöhemmin iski Edarin kolmonen pelin toisensa, maalintekijänä Tero Koski ja syöttöpiste Ohvanaiselle. SB Vantaan vahva vire tuotti erässä vielä yhden osuman, kun Leevi Auranen tyylitteli erätaukolukemiksi 3-0 ajassa 17:03.

Ottelun toinenkin erä pysyi vahvasti kotijoukkueen hyppysissä, vieraat pystyttiin pitämään poissa vaarallisilta maalipaikoilta ja kerran onnistui Edari maalinteossakin, kun ylivoima tuotti tulosta aikaan 25:47, maalintekijänä jälleen Auranen ja syöttöpiste tyylikkään esityön tehneelle Toni Koskelalle.

Pelin päätöserä ehti vanheta vajaat neljä minuuttia, kun Matti Siitonen tarjoili Tero Koskelle vapaaseen paikkaan ja hyökkääjä naulasi ottelun toisen maalinsa. Erän puolivälin jälkeen ampui ensiksi Chris Starck kauden avausosumansa, ajassa 54:15 vei Lari Lundström Edarin jo 7-0 johtoon ja kun seuraavassa vaihdossa tuomitun Edarijäähyn aikana karkasi kahdesti kotijoukkueen pelaaja onnistuneesti läpiajoon, tyyliteltiin Myyrmäen sunnuntai-illassa lopulta melko tylyt loppulukemat 9-0 Temppelin tulostaululle.

Palkitut

Kannel-Krouvin ottelun parhaana pelaajana ja Edarin ottelun MVP:nä palkittiin Niilo Nevalainen.

Maalikooste

Edarin maalikoosteet tarjoaa Seppo Tuomi – linkki

Erikoista

Niilo Nevalainen Edarimaalilla torjui fantastisen nollapelin, torjuntoja illan ottelussa kertyi 18.

Muuta

Kolme Edaripelaajaa vietti kolmen tehopisteen iltaa, Leevi Auranen ampui hattutempun, Toni Koskela syötti kolme maalia ja Isto Ohvanainen kirjasi puolustajan paikalta tehot 2+1.