Otteluraportti - Edari parempi rankkareilla

14.11.2018

SB VANTAA - PSS 5-4rl.  (2-2, 1-0, 1-2, 0-0)
Tilastot

Miesten edustusjoukkue kohtasi viime perjantaina Myyrmäen Urheilutalolla tutun kiistakumppanin PSS:n. Illan ottelusta muodostui odotetun jännittävä, voittajana taistosta ulos selviytyi lopulta SB Vantaa rangaistuslaukauskilpailun päätteeksi.

Ottelun avausosumasta vastasi ajassa 6:29 paluun kokoonpanoon tehnyt Edarikapteeni Toni Koskela Samuli Raumannin syötöstä. Ville Vänskälle vain reilu puoli minuuttia myöhemmin tuomittu kaksiminuuttinen kuitenkin kostautui välittömästi, kun Markus Kulmala runnoi ylivoimalla pallon onnekkaasti verkon perukoille. Konsta Nurmela vei porvoolaisvieraat johtoon erän puolivälin jälkeen, mutta ajassa 17:45 tasoitti Isto Ohvanainen erätaukolukemiksi 2-2 kylmän viileästi Ville Vänskän fantastisen esityön päätteeksi.

Toisen erän alkuun onnistui tutkapari Siitonen-Thamm, ajassa 22:14 ampui Thamm runkosarjan 11. maalinsa, syöttöpiste Siitoselle jo kymmenes tämän kauden 2.divarissa. Johto-osuman jälkeen hoiti Edari kaksi alivoimaansa onnistuneesti pois taululta, mutta kun PSS onnistui samassa erän loppupuoliskolla, kirjattiin toinen erä kotijoukkueelle numeroin 1-0.

Päätöserä junnasi pitkään maalittomana, kunnes Konsta Kareinen nosti aikaan 57:28 vieraat jälleen tasoihin. Edarikippari Koskela kuitenkin otti joukkonsa harteilleen ja vei Edarin jälleen johtoon vain reilu minuutti ennen päätössummeria, mutta vielä kampesi sitkeä PSS itsensä rinnalle, kun Konsta Nurmela tasoitti lukemiksi 4-4 ajassa 59:48. Ottelun jatkoaika ei maaleja tuottanut SB Vantaan ylivoimasta huolimatta, rangaistuslaukauskilpailussa Edarilta onnistuivat Samuli Raumanni, Lari Sorsa, sekä Leevi Auranen ja kun Aleksi Paakkari oli maalinsuulla mies paikallaan, kääntyivät sarjapisteet lopulta Edarin hyväksi.

Maalikooste

Edarin maalikoosteet tarjoaa Seppo Tuomi – linkki

Palkitut

Kannel Krouvin parhaana pelaaja ja Edarin ottelun arvokkaimpana pelaajana palkittiin Aleksi Paakkari

Erikoista

Illan tähtinä tuikkivat miehet maaleilla, SB Vantaan Aleksi Paakkari ja PSS:n Sakari Halttunen ottivat kumpikin tukun mahtitorjuntoja pitäen ottelun maalimäärän pienenä.

Muuta

Toni Koskela palasi kokoonpanoon väkevästi ollen Edarin tehokkain kahdella maalillaan, Ville Vänskä avasi syöttöpisteellään kauden pistetilinsä.