Otteluraportti - Vuoden viimeisestä vieraspelistä voitto

13.12.2017

RANGERS II - SB VANTAA 4-6  (0-2, 1-0, 3-4)
Tilastot

Miesten edustusjoukkue tahkosi viime lauantaina kalenterivuoden viimeisen vieraspelinsä, josta kotiin tuomisena matkaan mukaan tarttui tärkeät kaksi sarjapistettä. Illan isäntä Rangers II nousi päätöserässä Kirkkonummen Pommarissa Edarin rinnalle, mutta vantaalaisjoukkue onnistui kampeamaan itsensä takaisin johtoon ja lopulta voittoon.

Ottelun avauserä sujui vahvasti vieraiden komennossa ja erän molemmista maalista vastasi myös SB Vantaa. Leevi Auranen jatkoi vahvaa virettään avaten illan maalihanat ajassa 13:55 Sami Niskasen syötöstä ja Chris Starck pommitti vanhassa kotikaukalossaan vieraat 0-2 taukojohtoon vain puoli minuuttia ennen eräsummeria.

Jos meni avauserä vantaalaisten komennossa, kirjattiin pelin toinen, sekä numeroiden, että pelinhallinnan valossa kotijoukkueen nimiin. Erän ainoasta maalista vastasi Rangers II, kun Niko Merikukka osui pörssihai Aleksi Moilasen loistavasta tarjoilusta ajassa 36:38.

Päätöserän alkuun pääsi SB Vantaa jatkamaan toisesta erästä voimaan jäänyttä ylivoimaansa, mutta edelleen sangen nuhainen ylivoima ei tulosta aikaan saanut. Samuli Raumanni kiskaisi kuitenkin vihaisella pommillaan vieraat kahden maalin heti jäähyn päätyttyä, mutta Moilanen toi isännät jälleen iskuetäisyydelle ajassa 47:10. SB Vantaan ylivoima ei vähän tämän jälkeen tulosta tuottanut, mutta illan isäntä omansa hyödynsi ja nousi pelissä tasoihin ajassa 52:54, maalintekijänä jälleen Merikukka ja syöttöpiste Moilaselle. Edari tiivisti tämän jälkeen peluutustaan, joka toikin toivotun tuloksen, kun ensiksi tulitti viivasta Sami Verkkoperä pallon yläpeltiin ja vain minuutti myöhemmin osui pistelinko Toni Koskela myös kaukaa lähteneellä laukauksellaan. Koskela viimeisteli heti seuraavassa vaihdossa pelin toisensa tyhjään maaliin, eikä Rangers II onnistunut lopulta kuin hieman kaunistelemaan pelin päätösnumeroita 17 sekuntia ennen täyttä aikaa.

Erikoista

Kirkkonummen Pommarin katsomoa koristi sangen pieni yleisömäärä, kun illan ottelua seurasi ainoastaan 13 katsojaa.

Muuta

Toni Koskela jatkaan lohkon maali- ja pistepörssin kärjessä illan tehojen (2+1) myötä, pistepörssin kakkonen Aleksi Moilanen vietti myös kolmen tehopisteen iltaa (1+2).