Otteluraportti - HaKi Visa helposti nurin

23.11.2017

SB VANTAA - HAKI VISA 8-1  (2-0, 4-0, 2-1)
Tilastot

Miesten edustusjoukkue kohtasi sunnuntai-iltana seuran pikkujoulupäivän päätösottelussa HaKi Visan. Illan ottelussa ei vierasjoukkueella juurikaan sanansijaa ollut ja Edari palasi lopulta voittojen tielle selkeän kotivoiton myötä numeroin 8-1.

Vaikka SB Vantaa otti pelin haltuunsa jo ensi hetkistä lähtien, saatiin avausmaalia odottaa aina avauserän loppupuoliskolle saakka, kunnes Teemu Sorvari viimeisteli tyylikkään vaparikuvion päätteeksi Sami Verkkoperän syötöstä ajassa 13:24. Sama kentällinen oli asialla myös erän toisessa maalissa, kun Jens Eriksson kiskaisi jälleen Verkkoperän esityön jälkeen hirmupommin maaliin vajaa kolme minuuttia ennen erätaukoa.

Maaliruisku Chris Starck käynnisti toisen erän maalitalkoot ajassa 23:12 Lasse Lundströmin syötöstä ja kun hieman ennen ottelun puoliväliä iski Edari kolmesti vajaaseen minuuttiin, alkoi illan peli olla taputeltu voittajan osalta. Maalin tililleen merkkauttivat Leevi Auranen, Jens Eriksson pelin toisellaan ja Edarin pistepörssin kärkinimi Toni Koskela.

Ottelun kolmas erä ehti vanheta reilun kahdeksan minuuttia, kun Starck vei illan toisellaan SB Vantaan jo 7-0 johtoon. Ajassa 54:09 viimeisteli Edarikapteeni Samuli Thamm Jonne Koskisen syötöstä jo pelin kahdeksannen isännille, mutta harmittavasti vain vajaa kolme minuuttia ennen pelin päätöstä rikkoutui vantaalaisjoukkueen nolla, kun vieraat pääsivät hieman yllättäen lyömään pelin loppuluvuiksi tylyt 8-1.

Sunnuntai-illan tasoero oli sangen selkeä ja Edari hoiti pisteet kotiin varsin tyylikkään esityksen myötä. Joukkue rummutti vahvaa pallollista peliään läpi ottelun ja iski tarvittavat osumat, lukemat taululla olisivat voineet olla vielä paljon rumemmatkin ilman vahvasti vieraiden maalilla torjunutta Mikko Päivistä.

Erikoista

Illan ottelua Temppelillä seurasi kauden ennätysyleisö, 205 katsojaa. Edari kiitttää!

Muuta

Illan tehomiehenä hääri vahvasti alkukaudella esiintynyt Sami Verkkoperä (0+3), Jens Eriksson avasi kauden maalitilinsä kahdella maalillaan.