SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Torstai  12.9.2019Joukkueiden valokuvaus

Harjoitepankki

SB Vantaan oma harjoitepankki on tarkoitettu ainoastaa SB Vantaan valmentajien käyttöön. Salasana saatavilla Tuulalta, Riitalta tai Erikalta.

Sisään

Innosport-nettipalvelu

Seura on ostanut kaikille valmentajilleen ja salibandykoulujen ohjaajille käyttöoikeuden Innosportin http://www.innosport.fi/ salibandyn ja fyysisen harjoittelun kirjastoihin, joista löytyy harjoitemalleja ja apua harjoitteiden suunnitteluun.

Tunnukset ja opastuksen tämän nettipalvelun käyttöön voit pyytää Tuulalta tai Riitalta.

Muita palveluita harjoittelun suunnittelun tueksi

Nuoren Suomen sivuilta löytyy myös hyvä sivusto, Suunnittelen liikuntaa, josta löytyy sekä laji- että motoriikan harjoitteluun sopivia harjoitemalleja. Sivusto on suunniteltu pääasiassa alle 13-vuotiaiden harjoittelun suunnitteluun.

http://www.suunnittelenliikuntaa.fi/Nuorisuomi/etusivut/nuorisuomi/

Toinen Nuoren Suomen sivuilta löytyvä sivusto on Suunnittelen treenejä, josta löytyy osio myös Salibandyharjoittelun suunnitteluun

http://www.suunnittelentreeneja.fi/Nuorisuomi/Etusivut/suunnittelentreeneja/ 

Suunnittelupalveluiden käyttö vaatii rekisteröitymisen, mutta on maksutonta. Suosittelemme tutustumaan!

Seuralla on erilaista valmennuskirjallisuutta ja harjoitemalleja ja DVD-materiaalia, joita voit pyytää lainaksi Tuulalta.

Salibandykouluille ja aloittaville juniorijoukkueille on tehty koko kauden kattavat harjoitussuunnitelmat, joka sisältää teemat ja harjoitusmallit tuntikohtaisesti kauden harjoituksiin. Tämän materiaalin saat tarvittaessa Tuulalta.