Salivuorojen käyttöperiaatteet

Tilapäisvuorot: 
 

Energia Areenan, Rajatorpan kalliosuojan ja Myyrmäen Urheilutalon yksittäisiä vuoroja ei pysty peruuttamaan. Ne voi antaa toisille joukkueille uudelleenjakoa varten, mutta lasku tulee kuitenkin vakiovuoron haltijalle.

Varia Ojahaan sekä Hämeenkylän koulun vuorot pystyy peruuttamaan viikko ennen vuoroa. Vuoro on mahdollista antaa tilapäisvuoroksi, jolloin vuoron ottaja maksaa vuoromaksun.

Kouluvuorojen käyttö:

Hämeenkylän koulu: Vuorot on AINA kuitattava vahtimestarin kopin edessä olevaan listaan. Ma-pe vuoroilla koululla on iltavahtimestari, viikonloppuisin tarvitaan avain. Avaimen saa Erikalta pyydettäessä.

Varia Ojahaka: Vuorot on AINA kuitattava vahtimestarin kopin edessä olevaan listaan. Koululla ei ole vahtimestaria, joten joukkueet tarvitsevat sinne avaimen. Avaimen saa lainaan Erikalta. Jokaiselle joukkueelle ei riitä avaimia, joten käytäntönä on ollut että edellinen joukkue päästää seuraavan joukkueen sisään.

Kivimäen koulu: Vuorot on viikonloppuisin kuitattava liikuntasalin seinässä olevaan listaan. Ma-pe vuoroilla koululla on iltavahtimestari, viikonloppuisin tarvitaan avain. Avaimen saa Erikalta pyydettäessä.