B-tyttöjen vastuuturnaus Campo Sport Centerissä

03.12.2016

B-tytöt pelasivat lauantaina 3.12. Campo Sport Centerissä päivän ensimmäisen pelin EräViikingit Akatemiaa vastaan. Ensimmäinen erä lähti vauhdikkaasti käyntiin ja Matilda laukoi komeasti Viljan syötöstä 02:59 pallon maaliin. Toisen erän alussa hyökkäys kaksikko Senni ja Jenni tekivät taikojaan, ja Senni viimeisteli Jennin syötöstä hienon maalin. Kolmannessa erässä vastusta löysi uuden vaihteen ja meni kolmella maalilla johtoon. Peli päättyi 2-3 EräViikinkien hyväksi.

Päivän toisessa pelissä B-tytöt kohtasit Porvoon PSS Akatemian. Pelin avausmaalista huolehti Jenni komealla koko kentän läpijuoksulla. Joukkueet olivat hyvin tasavahvat ja vasta toisen erän lopussa nähtiin seuraava maali, kun vastustaja pääsi yllättämään B-tyttöjen maalivahti Noran. Pelin kolmas ja B-tyttöjen voittomaali syntyi ajassa 37:38, kun Ida Virran veto painui maaliin. Peli päättyi 1-2.

Hyökkäyksessä oli tänäänkin hyviä suorituksia ja irto-ottoja, hyvää härnäystä maalin takana ja vahvaa puolustuspeliä. Vahvemmin vaan palloon kiinni ja jalalla ohi ja vetoja maaliin :)