SB Vantaa Red P05 voittoon EA-junnuliigan avausottelussa

16.10.2016

SB Vantaa Kingit P05 ovat mukana sekä E1-haastajasarjassa että EA-junnuliigassa kahdella joukkueella, Red ja White. SB Vantaa White aloitti junnuliigan viikko sitten niukalla 7-5 tappiolla  Lauttasaaren Palloa vastaan. Redin avausvastustajaksi perjantaina 14.10 asettui Pohjois-Espoon Ponsi

Kolmella hyökkäysketjulla ja kahdella pakkiparilla otteluun lähtenyt SB Vantaa Red aloitti ottelun hieman tahmeasti. Ottelu pelattiin Esport Areenan pienemmällä kentällä ja pieni tila aiheutti hankaluuksia aktiivisesti karvannutta vastustajaa vastaan. Red siirtyi kuitenkin 2-0 johtoon ja kuten monesti aiemminkin niin johtoasemassa pelaaminen oli jälleen haastavaa. Vastustaja PEP tasoitti ottelun ensimmäisen puoliajan lopussa ja siirtyi kyseenalaisella rangaistuslaukauksella johtoon. Rankkari aiheutti paljon keskustelua vaihtopenkillä, mutta onneksi asia kuitattiin parhaalla mahdollisella tavalla, tasoitusmaalilla.

Toinen puoliaika alkoi siis tasalukemissa 3-3. SB Vantaa Red paransi selkeästi peliään ja siirtyi kahden maalin johtoon. Ottelun 36 minuutilla tapahtui kuitenkin ikävä onnettomuus. Tuomari kaatui pahannäköisesti laidan yli ja loukkaantui. Ottelu keskeytettiin noin 3,5 minuuttia ennen loppua ja pelin tulokseksi jäi voimaan silloinen tilanne. Ottelu päättyi SB Vantaa Redin voittoon lukemin 6-4.