Voiton päässä noususta!

02.04.2010

SB Vantaan miehet aloittivat tänään I divarin nousukarsintojen 2. pudotuspelikierroksen kotipelillä oululaista Merikoski SBT:tä vastaan.

tilanne7.jpgOttelu alkoi Merikosken hallinnalla ja toisen erän puolivälissä tilanne oli vielä 1 - 4 Merikosken hyväksi. Ottelu sai kuitenkin uuden käänteen, kun SB Vantaa kavensi toisen erän lopulla 11 sekunnissa lukemiksi 3 - 4 ja pääsi näin peliin mukaan.

Ottelu päättyi lopulta 6 - 4 SB Vantaan voittoon, joten SB Vantaa on nyt yhden voiton päässä I divarista.

Kiitos runsaslukuiselle yleisölle ja fanikatsomolle, joka oli löytänyt tiensä urheilutalolle pääsiäispyhistä ja ottelun varhaisesta ajankohdasta huolimatta!

Otteluraportti Salibandyliiton tulospalvelusivulta ja myöhemmin myös omilta sivuiltamme.

Seuraava ottelu pelataan Oulun urheilutalolla lauantaina klo 18.30 Merikosken vieraana, jolloin SB Vantaalla on mahdollisuus sinetöidä nousunsa.

Jos Merikoski voittaa lauantain ottelun, pelataan viimeinen ja ratkaiseva kaksinkamppailu Vantaalla Myyrmäen urheilutalolla pääsiäismaanantaina 5.4. klo 14.30.

Pysy siis sivuilla ja seuraa uutisointia!

Otteluseurannat reaaliaikaisena salibandyliiton tulospalvelusta.